Bookmarks

     

    Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου προχώρησε σήμερα Πέμπτη (24/5) νωρίς το μεσημέρι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Νίκος Καραμπιμπέρης, παρουσία του υπευθύνου επικοινωνίας του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ανδρέα Καραγιώργη. Η συνέντευξη τύπου του προπονητή των «Αργοναυτών» Νίκου Καραμπιμπέρη επικεντρώθηκε κυρίως στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (27/5) και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου με τον Ορφέα Ξάνθης, καθώς επίσης και στην εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα κυρίως στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Αρχικά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ανδρέας Καραγιώργης ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης να μην παρουσιαστεί στο γήπεδο, στην αυλαία του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές. Μάλιστα ο Ανδρέας Καραγιώργης σημείωσε ότι σ’ αυτήν την περίπτωση έχει γίνει κάποια προετοιμασία για μία γιορτή για τους φιλάθλους με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου και με τη συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων της Λέσχης Ποντίων Καβάλας. Παράλληλα ο Ανδρέας Καραγιώργης σημείωσε ότι έχουν γίνει κάποιες επαφές προκειμένου να κλειστεί φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και άπαντες στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. περιμένουν την απάντηση του Σερραϊκού συγκροτήματος.

     

    Η συνέντευξη του Νίκου Καραμπιμπέρη

    Από την πλευρά του ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Καραμπιμπέρης υπογράμμισε ότι μετά τη νίκη του Α.Ο.Κ. την προηγούμενη Κυριακή στην έδρα του Αετού Αρριανών και μάλιστα με το επιβλητικό σκορ (2-4), «σφραγίστηκε» η παραμονή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε ως «άθλο» την παραμονή της Καβάλας στη Δ΄ Εθνική και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Άπαντες θέρισαν τους καρπούς μιας ολόκληρης χρονιάς». Μάλιστα από την πλευρά του ο τεχνικός Νίκος Καραμπιμπέρης συνεχάρη τη Διοίκηση της ομάδας, τους συνεργάτες του, όλους τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους αλλά και τους δημοσιογράφους για τη βοήθεια που παρείχαν.

     

    Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής (27/5) με τον Ορφέα Ξάνθης, ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Καραμπιμπέρης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μη γίνει, η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, στον πίνακα της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 48 βαθμούς. Παράλληλα ο Νίκος Καραμπιμπέρης τόνισε ότι ο προπονήσεις στον Α.Ο.Κ. θα συνεχιστούν μέχρι και τις 30 Μαΐου και στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν άδεια για τις διακοπές του καλοκαιριού. Στη συνέχεια έκανε ένα μίνι απολογισμό για την ποδοσφαιρική περίοδο που κλείνει, τονίζοντας ότι η χρονιά που ολοκληρώνεται ήταν πολύ δύσκολη. Επισήμανε μάλιστα ο Νίκος Καραμπιμπέρης ότι καταβλήθηκε σκληρή προσπάθεια προκειμένου άπαντες στον Α.Ο.Κ. να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και στις δυσκολίες που προέκυψαν. Ταυτόχρονα ο προπονητής της Καβάλας υπογράμμισε ότι κατά γενική ομολογία, ο Α.Ο.Κ. ήταν η καλύτερη ομάδα του δευτέρου γύρου. Σε ότι έχει να κάνει με τη χειρότερη στιγμή του πρωταθλήματος για τον Α.Ο.Κ. ο Νίκος Καραμπιμπέρης την ταύτισε με την ήττα στην Ξάνθη από τον τοπικό Ορφέα και την ήττα στην Ελευθερούπολη καθώς είχαν μία αδικαιολόγητη πίεση από όλους αφού έπρεπε η ομάδα να πάρει βαθμούς. Ως την καλύτερη στιγμή της ομάδας του Α.Ο.Κ., ο Νίκος Καραμπιμπέρης, χαρακτήρισε τη νίκη των «Αργοναυτών» σε βάρος του πρωταθλητή Εθνικού Σιδηροκάστρου που όπως είπε ο ίδιος ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο Α.Ο.Κ. έχει 15 νίκες στο πρωτάθλημα ενώ το Σιδηρόκαστρο 17. Παράλληλα ο Νίκος Καραμπιμπέρης τόνισε πως εάν η ομάδα είχε τη συγκεκριμένη Διοίκηση από το καλοκαίρι και γίνονταν ο απαιτούμενος σχεδιασμός ο ίδιος υπογράμμισε ότι ο Α.Ο.Κ. με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας θα είχε τερματίσει με 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ομάδα. Τέλος ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Καραμπιμπέρης αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα, δηλαδή στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Για το θέμα αυτό τόνισε ότι την επόμενη χρονιά ο Α.Ο.Κ. θα κάνει πρωταθλητισμό γιατί σε καμία περίπτωση δεν τον αξίζει αυτή η κατηγορία. Έκανε αναφορά τέλος και στις τελευταίες δοκιμές κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ότι είναι ταλαντούχοι και σημειώνοντας ότι θα πρέπει να καταλάβουν πως χρειάζονται ακόμη πολύ δουλειά και να συνειδητοποιήσουν πως είναι σε μία μεγάλη ομάδα που δεν της αρμόζει η συγκεκριμένη κατηγορία και η συγκεκριμένη θέση στην οποία σήμερα βρίσκεται.

    Comments are closed.