Bookmarks

     

    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ειδικότερα με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης θέλει ο Α.Ο.Κ. να κλείσει την Κυριακή (27/5) τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης. Μία αναμέτρηση η οποία μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του χλοοτάπητα, θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Κίνητρο για τους παίκτες του Νίκου Καραμπιμπέρη αφενός είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα δώσουν τη δυνατότητα στους «Αργοναύτες» να κλείσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους αφετέρου δε να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ικανοποιώντας αλλά και ευχαριστώντας τους φιλάθλους για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του δύσκολου πρωταθλήματος.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Καραμπιμπέρης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα δώσει χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά κυρίως τα οποία «εμπλουτίζουν» το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Την ίδια ώρα πανηγυρικό χαρακτήρα αναμένεται να δώσουν και οι εκατοντάδες Καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι θα βρεθούν στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου να χειροκροτήσουν προπονητές και παίκτες για την πετυχημένη χρονιά που ολοκληρώνεται.

     

    Ο Δημήτρης Γκόγκος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Δημήτριος Γκόγκος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης ορίστηκε να διευθύνει την ερχόμενη Κυριακή την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Ορφέα Ξάνθης, στο πλαίσιο της τελευταίας – 26ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μία αναμέτρηση η οποία ορίστηκε να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Ευθύμιος Δημητριάδης και Μάριος Γκιόσης επίσης από την ίδια Ένωση με παρατηρητή διαιτησίας τον Χαράλαμπο Νικολαΐδη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

     

    Εξάλλου την αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με τον Έβρο Σουφλίου ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Κωνσταντίνος Μηλιάδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Δημήτριο Στάγκο-Σταμάτιο Οκονιάτση και παρατηρητή διαιτησίας τον Φώτιο Κωδωνά (Ε.Π.Σ. Ξάνθης). Την αναμέτρηση του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον Αετό Αρριανών θα διευθύνει ο ρέφερι Ιωάννης Γκουγκούδης (Ε.Π.Σ. Σερρών) με βοηθούς του τους Αχιλλέα Αναστασιάδη-Γεώργιο Βότση από την ίδια Ένωση και παρατηρητή διαιτησίας τον Ελευθέριο Καζαντζίδη (Ε.Π.Σ. Δράμας). Τέλος τον αγώνα της Προσοτσάνης Δράμας με την Α.Ε. Πιερέων θα σφυρίξει ο διαιτητής Νικόλαος Δράγκος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Αναστάσιο Παπανικολάου και Πασχάλη Ρήγα και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Πεχλιδανίδη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

     

    Η τελευταία 26η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή (27/5) στο πλαίσιο της τελευταίας-26ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι οι εξής:

    Μ.Α. Νέας Ζίχνης-Νέα Χιλή

    Α.Ε.Π. Ευμοίρου Ξ.-Α.Ε. Αμπελοκήπων

    Ελπίς Σαππών-Εθνικός Σιδηροκάστρου

    Ορφέας Ελευθ.-Αετός Αρριανών

    Προσοτσάνη-Α.Ε. Πιερέων

    Άρης Ακροπόταμου-Έβρος Σουφλίου

    Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης

     

    Η βαθμολογία

    01. Εθνικός Σιδηροκάστρου (61-14) 57

    02. Άρης Ακροπόταμου (44-18) 47

    03. Ορφέας Ελευθερούπολης (48-21) 46

    04. Καβάλα (44-20) 45

    05. Μέγας Αλεξ. Ν. Ζίχνης (46-21) 44

    06. Έβρος Σουφλίου (39-23) 44

    07. Α.Ε. Νέας Χιλής (44-26) 42

    08. Προσοτσάνη (34-28) 41

    09. Αετός Αρριανών (36-35) 35

    10. Ελπίς Σαππών (27-30) 32

    11. Ορφέας Ξάνθης (41-40) 29

    12. Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου (21-77) 14

    13. Α.Ε. Πιερέων (19-84) 9

    14. Α.Ε. Αμπελοκήπων (2-69) 1

    Comments are closed.