Bookmarks

     

    Εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Α.Ε. Πιερέων πραγματοποίησε για την 25η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Ορφέας Ελευθερούπολης του Στέλιου Κατρακυλάκη που νίκησε με σκορ (0-6). Μία νίκη δίκαιη πέρα για πέρα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήταν καλύτεροι σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και με όπλο την αποτελεσματικότητά τους, έφτασαν στο εντυπωσιακό σκορ (0-6) και με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν, σταθεροποιήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Ο Γιώργος Τσιμπλίδης ομολογουμένως ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και με τα 4 γκολ που πέτυχε στο 17ο λεπτό, στο 21ο, στο 50ο και στο 90ο οδήγησε την ομάδα της Ελευθερούπολης στην εύκολη επικράτησή της σε βάρος του αντίστοιχου συγκροτήματος της Α.Ε. Πιερέων. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Γιαλαμής στο 53ο λεπτό και ο Μπαμπατζάνης στο 75ο λεπτό.

     

    Πολύ καλός ήταν στα σφυρίγματά του ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτριος Γκαϊτατζής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών με βοηθούς του τους Ευστράτιο Τσαουσίδη και Χρήστο Κρυωνά από την ίδια Ένωση. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ε. Πιερέων (Λευτέρης Τουρασανίδης): Μώραλης, Πασχαλίδης, Χατζησάββας, Γάκης, Γεκιεμίδης, Καραφυλλίδης, Θωμάς, Ντράτσι, Μαυρέας, Κόλωκας, Κωνσταντινίδης.
    Ορφέας Ελευθερούπολης (Στέλιος Κατρακυλάκης): Καραβελίδης (55 Χωλίδης), Χαραλαμπίδης, Σεμερτζίδης, Μαυρομάτης, Αποστολάκης, Παπατζάνης, Σταματόπουλος (46 Νάκου), Τσιμπλίδης, Γιαλαμής, Τσίλογλου, Παπουτσής

    One Response to “Με κορυφαίο τον Τσιμπλίδη που πέτυχε 4 γκολ ο Ορφέας Ελευθερούπολης πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Α.Ε. Πιερέων με (0-6)”