Bookmarks

     

    Μετά το Νίκο Αγγελόπουλο δύσκολη θεωρείται στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και η περίπτωση παραμονής του Σωτήρη Καραποστόλου στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο 34χρονος γκαρντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ήδη το όνομά του φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Η πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ, Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, για περικοπές στις αποδοχές της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει φέρει σκεπτικισμό και δυσκολεύει το ενδεχόμενο παραμονής τόσο του Σωτήρη Καραποστόλου όσο και του Χριστόφορου Στεφανίδη.

     

    Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Κανένας εκ των δύο, πάντως, δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις, αφού αμφότεροι επιθυμούν πρώτα να ζυγίσουν τα δεδομένα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος επίσης έχει δεχθεί πρόταση με μειωμένες οικονομικές αποδοχές.

     

    Ανοιχτό το θέμα του Δημήτρη Πρίφτη

    Με ακόμα πιο θετικό μάτι την προοπτική του εξωτερικού έχει αρχίσει να βλέπει πλέον ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου πρότεινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των δύο ανδρών, στον 44χρονο τεχνικό μείωση των αποδοχών του κατά 50% σε σχέση με τα όσα έπαιρνε φέτος και πλέον βρίσκεται σε αναμονή της απάντηση του. Ο Δημήτρης Πρίφτης του ζήτησε προθεσμία δύο ημερών, αλλά είναι πιθανό να καθυστερήσει λίγο περισσότερο την απάντησή του, αφού φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξενιτευτεί. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως εάν ο Ηλίας Ζούρος παραμείνει στον πάγκο της Εφές Αναντόλου τότε είναι πιθανό ο τεχνικός της Καβάλας να συνεχίσει την καριέρα του στο πλευρό του, ως βοηθός προπονητή στον τουρκικό σύλλογο. Εξάλλου, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία και στην Εθνική Ελλάδας των Ανδρών.

     

     

     

    Comments are closed.