Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε στην κοσμική γωνιά «Σάββας» στην Καβάλα, ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Μία εκδήλωση η οποία ταυτίστηκε με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ημέρα της ίδρυσης των «Γαλάζιων Αργοναυτών». Στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας «Σάββας» στην περιοχή των Σφαγείων οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν και όλοι όσοι έδωσαν το παρόν τους, άνθρωποι της πολιτικής αλλά κυρίως του αθλητισμού μόνο καλές κουβέντες είχαν να πουν για την 30χρονη πορεία του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και κυρίως για τον Α.Ο.Κ..

     

    Στην εκδήλωση το παρόν τους έδωσαν ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο πρώην Υπουργός Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος, οι εκπρόσωποι των Βουλευτών του Μιχάλη Τιμοσίδη, του Νίκου Παναγιωτόπουλο και του Δημήτρη Παπουτσή, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών» του Δήμου Καβάλα και Δημοτικός Σύμβουλος Άρης Βέρρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας Κυριάκος Σταυρίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καβάλας Γιώργος Γερομάρκος και Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κανάκης, ο α΄ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Τσουκτουρίδης, το μέλος της Διοίκησης Χρήστος Ρέμμος, ο Έφορος υματισμού  Τάσος Μεταξάς, ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χαράλαμπος Κουφατζής, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ανδρέας Καραγιώργης, ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο.Κ. Αθανάσιος Τσιρονίδης, οι τρεις αρχηγοί της ομάδας Μανώλης Αποστολίδης, Ηλίας Σεφερίδης και Κοσμάς Ελευθεριάδης, ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Νίκος Πενταζίδης, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και βέβαια δεκάδες επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι Καβαλιώτες φίλαθλοι.

     

    Οι μοναδικοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. ήταν οι Θανάσης Κακαλής και Φώτης Χαραλαμπίδης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. λίγο πριν από την κοπή της πίτας έδωσε το δικό του στίγμα για τις πλούσιες δραστηριότητες τις οποίες έχει να επιδείξει ο Σύνδεσμος εδώ και 30 χρόνια, ενώ παράλληλα οριοθέτησε και τους επόμενους στόχους του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.. Μάλιστα όλοι οι επώνυμοι, εκπρόσωποι του πολιτικού αλλά και αθλητικού κόσμου που κλήθηκαν να παραλάβουν το κομμάτι της πίτας που τους αναλογούσε, αναφέρθηκαν στον πόλεμο τον οποίο δέχτηκε η ΠΑΕ Καβάλα και στον υποβιβασμό της στη Δ΄ Εθνική και ευχήθηκαν γρήγορα να έρθει η δικαίωση για τον Α.Ο.Κ., επιστρέφοντας στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

    ***Το φλουρί στο κομμάτι της πίτας που κόπηκε έπεσε στον Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν το τυχερό φλουρί έπεσε στον έφορο ποδοσφαίρου Χαράλαμπο Κουφατζή.

    One Response to “30 χρόνια Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας – Δεκάδες επώνυμοι και ανώνυμοι τίμησαν την εκδήλωση των «Γαλάζιων Αργοναυτών» που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία”