Bookmarks

    Οι εξορμήσεις του προέδρου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη και των συνεργατών του μπορεί να είναι συχνές και πυκνές στα δημοτικά διαμερίσματα του νομού αλλά η τελευταία συνάντηση του, στδημοτικό διαμέρισμα των Ελευθερών μάλλον είχε «άρωμα» προεκλογικό.

    Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη Δευτέρα (13/5), ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, επισκέφθηκε το δημοτικό διαμέρισμα των Ελευθερών και είχε συνάντηση με παράγοντες και εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου. Κατά τη διάρκεια συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ οι παράγοντες σύμφωνα με πληροφορίες μας, εξέφρασαν την ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο η σημερινή διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ο ίδιος προσωπικά διαχειρίστηκαν επί μέρους ζητήματα τα οποία προέκυψαν και το οποία αντιμετωπίστηκαν με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στην συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος επίσης κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με τα νέα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, θέματα που αφορούν τα πρωταθλήματα υποδομής που έρχονται όπως και ζητήματα οικονομικής φύσεως. Βέβαια να τονίσουμε ότι ανάλογες συναντήσεις του προέδρου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη και των συνεργατών, προηγήθηκαν αλλά και θα ακολουθήσουν. Ανάλογη συνάντηση έγινε στη Θάσο και βέβαια όσο κυλάει ο χρόνος και οδεύουμε προς τις κάλπες για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Καβάλας σε κάποιους μήνες από τώρα, όλο και περισσότερο θα πληθαίνουν. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι από την πλευρά της, η σημερινή διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ο πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την μεγάλη ανταπόκριση που «εισπράττουν» από τους παράγοντες της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού Καβάλας.

    Θα περάσει στην αντεπίθεση

    Την ίδια ώρα καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι η περίοδος της αναμονής τελείωσε από τον πρόεδρο της τοπικής ένωσης Χαράλαμπο Ευσταθιάδη προς τους πολιτικούς του αντιπάλους ενόψει των εκλογών που ακολουθούν. Πιο συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης όχι μόνο στο εξής δεν είναι διατεθειμένος να καθίσει με “σταυρωμένα τα χέρια” αλλά είναι αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση. Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι “κρατάει αρκετούς άσσους στο μανίκι του” και όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών θα τους βγάζει, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και τα πάντα.

    Comments are closed.