Bookmarks

    Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την εκτός έδρας αναμέτρησης των “Αργοναυτών” στην έδρα του Λαγκαδά, παραχωρήθηκε σήμερα Πέμπτη (15/9) νωρίς το μεσημέρι συνέντευξη τύπου του προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ. Γιάννη Ταουσιάνη παρουσία των ποδοσφαιριστών. Σάββα Τουμανίδη και Δαμιανού Δελή.

     

    Με την ικανοποίηση να είναι δεδομένη από το πολύ καλό ξεκίνημα και τη νίκη στην πρεμιέρα σε βάρος της Δόξας Προσκυνητών, αρχικά το λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής Σάββας Τουμανίδης ο οποίος τόνισε ότι ο Α.Ο.Κ. ξεκίνησαν πολύ καλά το πρωτάθλημα με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση ενώ τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Λαγκαδά αλλά όπως ο ίδιος επισήμανε: “η ομάδα έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα”.

     

    Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Δαμιανός Δελής στις δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε ότι οι “Αργοναύτες” ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα και η νίκη αυτή της πρεμιέρας τους δίνει άλλο αέρα για να παιχνίδια που ακολουθούν. Πρόσθεσε πως την ερχόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Κ. θα δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να φύγει από το γήπεδο του Λαγκαδά, έχοντας κατακτήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Ικανοποίηση από την πρεμιέρα

     

    Από πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάννης παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο, δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ομάδα, πέτυχε μία καθαρή νίκη με πολύ καλή εμφάνιση ενώ η ομάδα εφάρμοσε σε όλες τις φάσεις την τακτική που έπρεπε.

    Διευκρίνεσε ωστόσο ότι υπάρχει μία μικρή ένσταση για την επιπολαιότητα που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο 10λεπτο όπου οι αντίπαλοι μείωσαν το σκόρ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα κάτι το οποίο θα πρέπει να βελτιωθεί. Για την ομάδα του Λαγκαδά ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε πως είναι πολύ καλή με έμπειρους ποδοσφαιριστές και υψηλούς στόχους αλλά η ομάδα της Καβάλας είναι πανέτοιμη για να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη.

    Ευχήθηκε παράλληλα ο Γιάννης Ταουσιάνης οι παίκτες να έχουν την στήριξη του κόσμου ώστε σαν ομάδα να έχουν ένα περισσότερο κίνητρο να αγωνιστούν.

     

    Με απουσίες στον Λαγκαδά

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης υπογράμμισε ότι από το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι Γιώργος Λίτσκας και Α΄’εξανδρος Μπρατσιάνι ενώ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος μπήκε σε ικανοποιητικούς ρυθμούς προπόνησης, όπως και ο Χάρης Παππάς στον οποίο ο ίδιος μπορεί να υπολογίζει. Παράλληλα και ο Χρήστος Μπάτζιος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται. Ο προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Ταουσιάνης σημείωσε ότι κάθε παιχνίδι είναι ένα κράς τέστ και υπάρχουν 30 αγωνιστικές μέσα από τις οποίες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, βλέποντας στον Α.Ο.Κ το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά.

     

    Επίσης ο προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε ότι όπως και πέρυσι στις τελευταίες αγωνιστικές που δεν είχαν παρεκκλίνει από τους στόχους έτσι και τώρα συνεχίζουν ακάθεκτοι καθώς φέτος η ομάδα έχει και πιο έμπειρους παίκτες και ποικιλία σε όλες τις γραμμές με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις, δίνοντας λύσεις όποτε χρειαστεί. Πρόσθεσε δε, πως όταν θα πλαισιώσουν την ομάδα οι Μπρατσιάνι και Λίτσκας τότε η ομάδα θα έχει ακόμη περισσότερες λύσεις στον επιθετικό τομέα. Επίσης αναφέρθηκε και στους νέους κανονισμούς που θα πρέπει να ξέρουν οι παίκτες για να μην τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές με κάρτες ενώ για το νεκρό 10λεπτο του περασμένου αγώνα με την Δόξα Προσκυνητών, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε πως οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και χαλάρωσαν όταν έγινε το σκορ (3-0) με βάση την εικόνα του αγώνα, κάτι που θα προσέξουν να το βελτιώσουν ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

     

    Comments are closed.