Bookmarks

    Απάντηση ανακοίνωση, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία ζητούσε να αντικατασταθεί ο Διαιτητής Μάνταλος Σταύρος από την θέση του 4ου διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε μία ημέρα πριν τον συγκεκριμένο αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Στην ανακοίνωση της η Ε.Π.Σ. Καβάλας σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι “ο Σταύρος Μάνταλος, όπως όλοι γνωρίζουμε, ουδέποτε κλήθηκε από τον οποιονδήποτε Εισαγγελικό ή Δικαστικό Λειτουργό να καταθέσει για τις υποθέσεις που απασχόλησαν το ποδόσφαιρο. Το όνομα του ουδέποτε ενεπλάκη δικαστικά και καμία ενέργεια ή συμπεριφορά του κρίθηκε έστω και ως αποχρώσα ένδειξη για τέλεση τυχόν ποινικά κολάσιμων αδικημάτων”.

    Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -“Με μεγάλη μας θλίψη αλλά και απορία γίναμε χθες κοινωνοί μιας επίσημης ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, με την οποία δικαιολογεί την απαίτηση της να αντικατασταθεί ο Διαιτητής Μάνταλος Σταύρος από την θέση του 4ου διαιτητή στον επικείμενο αγώνα μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις 13-3-2016

    Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε την απορία μας για το γεγονός ότι η ανωτέρω ΠΑΕ, μια ιστορική ΠΑΕ, χρησιμοποιεί γεγονότα μη αληθή ως πραγματικά.

    Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ότι στο επίμαχο, στην ανακοίνωση, παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Καλλιθέας – Παναχαϊκής δεν ήταν διαιτητής ο Σταύρος Μάνταλος.

    Επιπλέον, επίδικο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο παιχνίδι με την Καλλονή, ήταν πέναλτι για το σύνολο του αθλητικού κόσμου, πλην, όπως με έκπληξη διαβάσαμε, της ΠΑΕ ΠΑΟ.

    Επιπρόσθετα, ως προς την αποβολή του ΖΕΚΑ φανταζόμαστε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, εκ παραδρομής, αγνοεί την ανακοίνωση του προπονητή της ίδιας ΠΑΕ με την οποία τιμωρεί με πρόστιμο τον προαναφερόμενο παίχτη της για τη συμπεριφορά του στην επίμαχη φάση.

    Τα ανωτέρω, επιπλέον, πιστοποιούνται και από τη βαθμολογία του εν λόγω Διαιτητή από τους Παρατηρητές των προαναφερθέντων αγώνων.

    Τέλος, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι ο Σταύρος Μάνταλος, όπως όλοι γνωρίζουμε, ουδέποτε κλήθηκε από τον οποιονδήποτε Εισαγγελικό ή Δικαστικό Λειτουργό να καταθέσει για τις υποθέσεις που απασχόλησαν το ποδόσφαιρο. Το όνομα του ουδέποτε ενεπλάκη δικαστικά και καμία ενέργεια ή συμπεριφορά του κρίθηκε έστω και ως αποχρώσα ένδειξη για τέλεση τυχόν ποινικά κολάσιμων αδικημάτων.

    Ουδέποτε υπήρξε συνάντηση του με οποιονδήποτε πρόεδρο ΠΑΕ ενώ ακόμη και οι διάλογοι του υπερκοριού της ΕΥΠ δεν αποδεικνύουν τέτοιο γεγονός γιατί απλά δεν υφίσταται. Αδιάψευστος μάρτυρας για την ΑΛΗΘΕΙΑ όλων αυτών είναι τα γεγονότα που αφορούν στα παιχνίδια που διεύθυνε καθώς και τα αποτελέσματα αυτών!!!

    Με τις υποθέσεις του ποδοσφαίρου ασχολήθηκαν έμπειροι Εισαγγελικοί και Δικαστικοί Λειτουργοί, των οποίων το κύρος, την αξιοπιστία και την ακεραιότητα δε δυνάμεθα να διανοηθούμε ότι αμφισβητεί η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ”.

    Στα τρία χρόνια που ο Διαιτητής Μάνταλος Σταύρος ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης μας δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα για κατηγορία και είμαστε υπερήφανοι για την πορεία του.

    Είναι θεμιτή η προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων κάθε ομάδας αλλά θεωρούμε ότι αυτή πρέπει να πραγματοποιείται εντός ορίων ώστε να μην υπονομεύεται τελικά το ποδόσφαιρο που ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ.

    One Response to “Ανακοίνωση-απάντηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Ε.Π.Σ. Καβάλας για τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο”