Bookmarks

    «Όνειρο ήταν και πάει». Κάπως έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την υπόθεση ανόδου, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες, πολύ περισσότερο δε μετά την ήττα την οποία γνώρισε στο γήπεδο της Χρυσούπολης την προηγούμενη Κυριακή (1/6) από τον Άρη Αβάτου με σκορ (1-2). Όσο κι αν προσπάθησε, όσο κι αν ανέβασε ρυθμούς ή επιχείρησε να δείξει τον καλύτερό της εαυτό, η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά, οι 3 συνεχόμενες ήττες «έβαλαν ταφόπλακα», στα όνειρα του Κεραυνού Πέρνης στην προσπάθεια που κατέβαλλε, ώστε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

     

    Δύο νίκες και τρεις ήττες

    Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον 1ο όμιλο, για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ο Κεραυνός Πέρνης έχει να επιδείξει 2 νίκες και 3 «βασανιστικές» ήττες οι οποίες στέρησαν στην ομάδα του Γιάννη Μαλαματά οποιαδήποτε ελπίδα για άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα ο Κεραυνός Πέρνης στις δύο πρώτες αγωνιστικές των αγώνων μπαράζ νίκησε τον Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης και τον Άρη Αβάτου εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, ενώ στο τρίτο καθοριστικό παιχνίδι στο γήπεδο της Χρυσούπολης γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μία ήττα η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραία και ταυτόχρονα καθοριστική για τα επόμενα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να δώσει η ομάδα της Πέρνης. Και αυτό γιατί ακολούθησε η ήττα στην έδρα του Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης και πρόσφατα η εντός έδρας ήττα στο δημοτικό στάδιο της Χρυσούπολης από τον Άρη Αβάτου. Έτσι το τελευταίο παιχνίδι το οποίο θα δώσει εκτός έδρας με αντίπαλο τον Εθνικό το συγκρότημα του Γιάννη Μαλαματά είναι ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα και αυτό γιατί η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει σταθεροποιηθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς έναντι 6 πόντων του Μ.Α. Ιάσμου και του Κεραυνού Πέρνης και 4 του Άρη Αβάτου. Απλά να σημειώσουμε ότι η ομάδα η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και δικαιολογημένα μάλιστα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

     

    Το πίστεψε αλλά δεν τα κατάφερε

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Κεραυνός Πέρνης στο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου το πίστεψε και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης από τους φιλοξενούμενους. Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν στο 44΄ ο Σαββίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το (1-0). Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η μεγάλη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο Χιονίδης που κέρδισε πέναλτι δεν αστόχησε εκτελώντας την εσχάτη των ποινών διαμορφώνοντας το (1-1). Και χωρίς να φτάνει αυτό οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο αρκέστηκαν στην ισοπαλία αλλά ανέπτυξαν εκείνη την αγωνιστική δυναμική διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα στο 54΄ και σε μία ανυποψίαστη φάση ο Θωμαΐδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Κεραυνού Πέρνης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (1-2).

     

    Διαιτητές: Συμεωνίδης, Καραμπουλάς, Γιαμούζης (ΕΠΣ Πιερίας)

     

    Κεραυνός Πέρνης: Γαβριήλ, Ρούντι (52 Σαμανίδης), Μπουλγούρας, Παπαδόπουλος (56 Καζάρας), Γεωργιάδης, Σουκρήογλου, Μοσχοφίδης, Θωμαΐδης (67 Ασλανίδης), Σαββίδης, Μουρατίδης, Κοντοτόλης.

     

    Άρης Αβάτου: Ράπτης, Δόντσος, Μπουνταγκίδης, Καρασερίδης, Μπαϊρακταρίδης, Μαραντάς, Βασιλειάδης Χ., Κοτόπουλος (75 Βασιλειάδης Γ.), Παλατίν (81 Ελμασίδης), Χιονίδης, Βασιλειάδης (67 Χιώτης).

     

    Τα αποτελέσματα

    1ος όμιλος-5η αγωνιστική

    Κεραυνός Πέρνης-Άρης Αβάτου 1-2

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Μ.Α.Ιάσμο 4-1

     

    Η Βαθμολογία-5η αγωνιστική

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης  (12-5) 13

    Μ.Α. Ιάσμου (8-9) 6

    Κεραυνός Πέρνης (6-8) 6

    Άρης Αβάτου  (6-10) 4

     

    Η Επόμενη αγωνιστική (6η)

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κεραυνός Πέρνης (Δημ. Στ. Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς», 04/06/2014, 17:00)

    Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου-Άρης Αβάτου (Δημ. Στ. Ιάσμου, 04/06/2014, 17:00)

     

    2 Responses to “«Όνειρο ήταν και πάει». Κάπως έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την υπόθεση ανόδου, στη Γ΄ Εθνική για την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης μετά την ήττα την οποία γνώρισε στο γήπεδο της Χρυσούπολης την προηγούμενη Κυριακή (1/6) από τον Άρη Αβάτου με σκορ (1-2)”