Bookmarks

     

    Παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη, αρκετών μελών της Διοίκησης, του Προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιάννη Τσετίνη και λιγοστών παραγόντων του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (10/10) η κλήρωση για τη β΄ φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της τοπικής Ένωσης. Όπως άλλωστε έγινε γνωστό από την διοργανώτρια αρχή με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε στη β΄ φάση του κυπέλλου συνολικά έλαβαν μέρος 21 ομάδες οι οποίες προκρίθηκαν μετά τους αγώνες που έδωσαν κατά τη διάρκεια της α΄ φάσης.

     

    Από τις συγκεκριμένες 21 ομάδες οι 11 από αυτές ευνοήθηκαν από την κλήρωση και πέρασαν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Δόξα Θεολόγου, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου, Μαίανδρος Γέροντα, Εθνικός Νέας Καρυάς, Ασπίδα Πολυστύλου, Α.Ο. Ποταμιάς, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μυρμιδόνες Καβάλας, Αετός Ερατεινού και Αετός Ορφανού.

     

    Τα 5 ζευγάρια της β΄ φάσης

    Τα 5 ζευγάρια τα οποία ανέδειξε η κληρωτίδα για τη β΄ φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι τα εξής:

     

    Ηρακλής Καβάλας-Α.Ε. Πιερέων 2004

    Μ.Α. Αντιφιλίππων-Δόξα Λυδίας

    Χελιδόνια- Α.Ε. Καβάλας

    Μακεδονικός Αμισιανών-Κεραυνός Κρηνίδων

    Απόλλων Χρυσοχωρίου- Αναγέννηση Λιμεναρίων


    One Response to “Παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη, αρκετών μελών της Διοίκησης, του Προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιάννη Τσετίνη και λιγοστών παραγόντων του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (10/10) η κλήρωση για τη β΄ φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της τοπικής Ένωσης”