Bookmarks

    Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα, συνοδευμένη από το νέο προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (13/8) τα γραφεία του κεντρικού συνδέσμου φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» στην Καβάλα, μετά από πρόσκληση την οποία δεχθήκαν από τη νέα διοίκηση του Σ.Φ.ΑΟ.Κ.. Η συνάντηση ήταν διάρκειας περίπου μίας ώρας και κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν πολλά και επίκαιρα θέμα που αφορούν τις δύο πλευρές.

     

    Στη συνάντηση το παρόν του έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση του Σ.Φ.ΑΟ.Κ.. με πρόεδρο τον Γιάννη Καραμάνη ενώ την ΠΑΕ Καβάλα εκπροσώπησαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αντώνης Πρασίνης, Αντώνης Κατσαμακίδης και Πέτρος Πετρόπουλος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σ.Φ.ΑΟ.Κ.. Γιάννης Καραμάνης Καραμάνης ευχαρίστησε τον προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη για την επίσκεψη του στα γραφεία των «Γαλάζιων Αργοναυτών», του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ εκ μέρους όλης της διοίκησης του έδωσαν αναμνηστικά δώρα και ένα κασκόλ του συνδέσμου. Ο ίδιο τους ευχαρίστησε τόσο για την πρόσκληση τους όσο και για την ευγενική τους χειρονομία και ζήτησε από τα μέλη των «Γαλάζιων Αργοναυτών» να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και να συμβάλλουν και εκείνοι από την πλευρά τους στο νέο ξεκίνημα που γίνεται. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος της νέας διοίκησης των «Γαλάζιων Αργοναυτών» με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα, εκεί όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές και τα οποία με την υλοποίηση τους θα συμβάλλουν στην μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και ταυτόχρονα στην μεγαλύτερη στήριξη της ομάδας από τον κόσμο της.

    One Response to “Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα, συνοδευμένη από το νέο προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (13/8) τα γραφεία του κεντρικού συνδέσμου φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» στην Καβάλα, μετά από πρόσκληση την οποία δεχθήκαν από τη νέα διοίκηση του Σ.Φ.ΑΟ.Κ..”