Bookmarks

     

    Η πιο μεγάλη ώρα για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έφτασε, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ και το Σάββατο (20/4) στις 4 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», η νίκη απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για την 24η αγωνιστική αποτελεί μονόδρομο. Πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό για το συγκρότημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ένα παιχνίδι «όλα τα λεφτά» για το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή και το ροζ φύλλο αγώνα θα πρέπει πάση θυσία μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι το 6ο που θα κρατάνε στα χέρια τους οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

    Το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το σίγουρο είναι πως θα είναι κατάμεστο από εκατοντάδες Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών, θα αποτελέσουν την «ψυχή» της ομάδας και ταυτόχρονα θα δώσουν δύναμη και ώθηση στους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρής για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

     

    Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Κολοσσό Ρ.

    Το ευχάριστο είναι ότι τα προβλήματα έχουν περιοριστεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ο οποίος στα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς ο οποίος ξεπέρασε σε αρκετά μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα δώσει κανονικά το παρών του στη μάχη κόντρα στον Κολοσσό ενώ στα πλάνα του Βαγγέλη Αλεξανδρή υπολογίζεται και ο Νεμάνια Μίτροβιτς. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις περιπτώσεις των παικτών Σωτήρη Μανωλόπουλου και Στιβ Πάνος οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του «τίγρη», προπονητή της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή

    «Τελικό» χαρακτήρισε ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Αλεξανδρής την αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στις δηλώσεις που έκανε, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η ομάδα «χρωστάει μία μεγάλη χαρά» στον κόσμο της. Χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε για το παιχνίδι:

    -«Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου είναι για μας ένας από τους τελικούς που απομένουν. Δουλέψαμε σκληρά όλοι μαζί για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε πως είναι παιχνίδια δίχως αύριο και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με παίκτη… παραπάνω, αφού ο κόσμος μας θα κατακλύσει και πάλι την Καλαμίτσα. Τους χρωστάμε μία μεγάλη χαρά».

     

    Οι δηλώσεις του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

    Την ίδια ώρα ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς τόνισε ότι αισθάνεται καλά και χαρακτηριστικά για την εντός έδρας μάχη με τον Κολοσσό Ρόδου υπογράμμισε τα εξής:
    -«Λόγια πολλά δε χρειάζονται γι’ αυτό το παιχνίδι, είναι ένας τελικός για μας! Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στο μυαλό μας, μόνο αυτό με τον Κολοσσό. Είμαι καλά και αισθάνομαι έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στην Καλαμίτσα για να μας στηρίξει».


    Τα εισιτήρια με τον Κολοσσό

    Έγιναν γνωστές από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας τονίζει τα εξής:

    -«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο 20/04/2013 και ώρα 16.00΄στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και σας χρειάζεται όλους δίπλα της. Μόνο «όλοι μαζί» μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη «μάχη»… Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου θα είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος). Για τους μαθητές και σπουδαστές η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς. Τέλος, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, θα ισχύσει για συγκεκριμένο αριθμό μαθητών (25-30) για καθένα από τα 8 Γυμνάσια της πόλης (πληροφορίες στις διευθύνσεις των σχολείων)».

     

    Η ερχόμενη 24η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν για την 24η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας είναι τα εξής:

    Περιστέρι-Άρης

    Ένωση Καβ.-Κολοσσός Ρ.

    Απόλλων Π.-Παναθηναϊκός

    ΚΑΟ Δράμας-ΑΓΟ Ρεθύμνου

    Ίκαρος Καλλ.-Ηλυσιακός

    Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός

    ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

     

    Η βαθμολογία

    1. Ολυμπιακός (1966-1504) 43

    2. Πανιώνιος ΓΣ (1790-1677) 41

    3. Παναθηναϊκός (1749-1350) 40

    4. ΠΑΟΚ (1702-1619) 40

    5. Α.Γ.Ο.Ρεθύμνου (1716-1692) 38

    6. Ικαρος Καλλιθέας (1641-1734) 34

    7. Απόλλων Πατρών (1740-1750) 33

    8. Αρης AΣ (1577-1652) 33

    9. Κ.Α.Ο Δράμας (1742-1822) 31

    10. Κολοσσός (1609-1713) 30

    11. Ηλυσιακός (1491-1707) 29

    12. Πανελευσινιακός (1665-1740) 29

    13. Περιστέρι (1569-1828) 29

    14. Ένωση Καβ. (1639-1808) 27

     

    ***Παναθηναϊκός, Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Ηλυσιακός και Ολυμπιακός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

    Comments are closed.