Bookmarks

     

    «Μονόδρομος» αποτελεί για τον Α.Ο.Κ. το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (13/3) στις 4 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την 27η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» η νίκη αποτελεί, ανάγκη επιτακτική προκειμένου το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου να προσθέσει στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς και ταυτόχρονα να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την ήττα στη Φυλή από τον Θρασύβουλο πριν από μερικές ημέρες.

     

    Τα χαμόγελα λοιπόν θα πρέπει να επιστρέψουν στο στρατόπεδο της Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με απόλυτη επιτυχία το εμπόδιο της Νίκης Βόλου με «όπλο» τον κόσμο του και να πλησιάσει σε μέγιστο βαθμό τη διαχωριστική ζώνη που οδηγεί στα play-off για την άνοδο στη Superleague. Μάλιστα να σημειωθεί ότι ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας στην αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών, θα πρέπει να συμπαρασταθεί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό στους παίκτες και με την απαιτούμενη υπομονή την οποία θα πρέπει να δείξει, οφείλει να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να πανηγυρίσει στο τέλος το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα, πλησιάζοντας ακόμη πιο πολύ στα play-off του πρωταθλήματος.

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (12/3) ολοκληρώθηκε το σύντομο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου το οποίο ως γνωστών θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ote TV. Όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αφού δε θα έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν μέλη του βασικού «κορμού» της 11άδας των «Αργοναυτών». Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου θα εκτίσει την 3η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του μετά την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα την οποία δέχτηκε στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα απουσιάσει και ο Στέλιος Μαραγκός που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, εκτίοντας τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες καθώς και ο τραυματίας Ντο Σάντος. Τέλος στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου δεν υπολογίζεται και ο Ευθύμης Κοτίτσας που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Αντίθετα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Α.Ο.Κ. θα είναι τόσο ο Τενέμα Εντιαγέ όσο και ο Ιβάν Τάσιτς που θα ενισχύσουν το κέντρο της ομάδας.

     

    Δεκαεννιά (19) παίκτες στην αποστολή του Α.Ο.Κ.

    Συνολικά 19 ποδοσφαιριστές πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου εκ των οποίων ο ένας θα μείνει εκτός αποστολής. Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογάννης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Εντιαγέ, Τάσιτς, Παγώνης, Πακάλτσης, Ντόσης, Πάτο, Κούτεφ, Πλιάγκας, Γελαδάρης, Χλωρός, Ρεβυθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπρατσιάνι και Ντομί.

     

    Ο Αριστείδης Βάτσιος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Νίκης Βόλου. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Παναγιώτης Αργυρός και Κωνσταντίνος Κοσμάς (Ε.Π.Σ. Αθηνών) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Γεώργιο Μάντακα (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Εμμανουήλ Παπατριανταφύλλου (Ε.Π.Σ. Κιλκίς).

     

    Η ερχόμενη 27η αγωνιστική

    Την Τετάρτη (13/3) διεξάγεται η εμβόλιμη-27η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Football League και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Δόξα Δράμας-Απόλλων Σμ.

    Αν. Γιαννιτσών-Αν. Επανομής

    Πιερικός-Ηρακλής Ψαχνών

    Ολυμπιακός Β.-Πανσερραϊκός

    Ηρακλής-Εργοτέλης

    Παναιτωλικός-Καλλιθέα

    Εθνικός Γαζώρου-Λάρισα

    Καβάλα-Νίκη Βόλου

    Παναχαϊκή-Φωκικός

    Βύζας Μεγ.-Θρασύβουλος

    Ρεπό έχει η Καλλονή

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (25-16) 47

    2. Απόλλων (25-16) 42

    3. Πανσερραϊκός (23-19) 41

    4. Ηρακλής Ψαχνών (24-15) 41

    5. Λάρισα (27-12) 41

    6. Ολυμπιακός Βόλου (26-12) 40

    7. ΑΕΠ Ηρακλής (28-17) 39

    8. Καλλονή (21-13) 39

    9. Νίκη Βόλου (24-16) 38

    10. Παναιτωλικός (27-15) 38

    11. Δόξα Δράμας (22-17) 38

    12. Καβάλα (22-18) 36

    13. Πιερικός (18-27) 29

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-22) 29

    15. Καλλιθέα (26-27) 28

    16. Αναγέν. Γιαννιτσών (21-35) 26

    17. Φωκικός (16-26) 25

    18. Παναχαϊκή 2005 (16-25) 20

    19. Θρασύβουλος (10-26) 20

    20. Βύζας Μεγάρων (13-33) 17

    21. Αναγέν. Επανωμής (12-40) 13

     

     

    One Response to “Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Α.Ο.Κ. με τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στη Νίκη Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη (13/3 16.00) – 19 ποδοσφαιριστές πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αποστολή των «Αργοναυτών»”