Bookmarks

     

    Ο 26χρονος δεξιός πλάγιος μπακ Ευθύμιος Κοτίτσας και ο 21 ετών Βούλγαρος αριστερός πλάγιος μπακ Ντάνιελ Κούτεφ ήταν τα δύο νέα πρόσωπα στον Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της σημερινής (Πέμπτη 10/1) απογευματινής προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (13/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Φωκικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Τόσο ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού όσο και ο αριστερός πλάγιος μπακ Ντάνιελ Κούτεφ που δόθηκε δανεικός από τη Skoda Ξάνθη αφού βρέθηκαν πρώτα στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα στη συνέχεια συνοδευόμενοι από τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη, μετέβησαν στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    Εκεί είχαν την πρώτη γνωριμία με τον νέο τους προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες τους μετέβησαν στη Νέα Καρβάλη για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

     

    Υπέγραψαν τα νέα συμβόλαιά τους

    Αρχικά στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα σήμερα Πέμπτη (10/1) γύρω στις 12 το πρωί μετέβη πρώτα ο 21 ετών Βούλγαρος ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Κούτεφ ο οποίος αφού συμφώνησε σε όλα με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ Καβάλα. Μάλιστα να τονίσουμε ότι προηγήθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ Καβάλα με την αντίστοιχη της Skoda Ξάνθη για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 1 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα έφτασε ο 26χρονος πρώην αμυντικός του Λεβαδειακού, Ευθύμης Κοτίτσας, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Θεόφιλο Καρασαββίδη. Μάλιστα η συζήτηση η οποία είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη είχε οδηγήσει τη συνεργασία των δύο πλευρών σε μία τυπική διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε 20 λεπτά αργότερα με την άφιξη του ποδοσφαιριστή με τον μάνατζέρ του στα γραφεία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Ο 26χρονος δεξιός πλάγιος μπακ αλλά και αμυντικός χαφ υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Α.Ο.Κ. και πλέον οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου τόσο του Έλληνα νέου αποκτήματος της ομάδας όσο και του Βούλγαρου αμυντικού.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    “To Διοικητικό Συμβούλιο της ΝEA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ  ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ευθύμιου Κοτίτσα και Daniel Kutev».

     

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Βέβαια εκτός από τα νέα δύο αποκτήματα, τους Ντάνιελ Κούτεφ και Ευθύμη Κοτίτσα να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γάλλου επιθετικού Εντιαγέ μιας και η Καβαλιώτικη ΠΑΕ εξασφάλισε την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή και προχώρησαν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του. Ήδη στα χέρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα βρίσκονται και τα δελτία των Κάργα, Παπαδόπουλο και Ντομί ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και το θέμα της απόκτησης του επιθετικού Ελ Χατζί Ουζμάν Μπάρι ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις του Α.Ο.Κ..   Κατά τα άλλα στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό είναι τόσο ο Ταμαντανί Ενσαλίβα ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω κάποιων ενοχλήσεων που έχει όσο και ο Μπρατσιάνι, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξέτισαν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Αντίθετα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Παγώνη ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό. Βέβαια στις καθημερινές προπονήσεις να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν τόσο ο Ηλίας Σεφερίδης όσο και ο Μπάμπης Προβατίδης και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι εκείνος ο οποίος θα αποφασίσει θετικά ή όχι για την απόκτησή τους.

     

    Τρεις (3) μεταγραφές την άλλη εβδομάδα

    Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι οι προσπάθειες της ΠΑΕ Καβάλα συνεχίζονται για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και στόχος των «Αργοναυτών» είναι η απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών. Μάλιστα από πλευράς του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε μέγιστο βαθμό με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας και την ερχόμενη εβδομάδα, μετά το τέλος του αγώνα δηλαδή με τον Φωκικό αναμένονται εξελίξεις.

     

    Στις 16 και 30 Ιανουαρίου οι αγώνες για το κύπελλο με τον Ολυμπιακό

    Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της διεξαγωγής των δύο αγώνων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος με την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Α.Ο.Κ. να διεξάγεται την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 8 η ώρα το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο επαναληπτικός αγώνας των δύο ομάδων έχει οριστεί να διεξαχθεί δύο εβδομάδες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 8 η ώρα το βράδυ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

     

    One Response to “Ο 26χρονος δεξιός πλάγιος μπακ Ευθύμιος Κοτίτσας και ο 21 ετών Βούλγαρος αριστερός πλάγιος μπακ Ντάνιελ Κούτεφ ήταν τα δύο νέα πρόσωπα στον Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της σημερινής (Πέμπτη 10/1) απογευματινής προπόνησης – Υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και επίσημα ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ Καβάλα – Στις 16 και 30 Ιανουαρίου οι δύο αγώνες για το κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό”