Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, ανακοινώνει την απόκτηση του Κυπαρίσση Μίχου.

 

-«Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και εντάσσεται στο ρόστερ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.

Ο Κυπαρίσσης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την Κοζάνη, όπου ξεχώρισε για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Καβάλα καλωσορίζει τον Κυπαρίσση και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Καλώς ήρθες στην Καβάλα, Κυπαρίσση».

 

Το πλήρες πρόγραμμα

των φιλικών παιχνιδιών

που θα δώσει ο Α.Ο.Κ.

Δίνουμε στη δημοσιότητα όπως αυτό έγινε γνωστό, το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. και το οποίο, έχει ως εξής:

Σάββατο 8/8: Άγιος Αθανάσιος – Καβάλα
Παρασκευή 18/8: Βύρωνας – Καβάλα
Τετάρτη 19/8: ΑΕ Θράκης – Καβάλα
Σάββατο 22/8: Ν. Αμισσός – Καβάλα
Κυριακή 30/8: Καβάλα – Πανσερραϊκός
Σάββατο 5/9: Ορφέας Ελευθ. – Καβάλα

 

Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. θα αρχίσει στις 27 Ιουλίου ενώ στο «Βερούλειο» στάδιο θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟ Καβάλα τη νέα αγωνιστική περίοδο στη νέα Γ’ Εθνική, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα αντικατάστασης του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ.  θα συγκατοικήσει με τρεις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην καρδιά της πόλης, με την… ευχή όλων να παίξουν άπαντες σε έναν τουλάχιστον αξιοπρεπή αγωνιστικό χώρο, καθώς την περασμένη χρονιά το γήπεδο παρουσίασε προβλήματα, ειδικά μετά από βροχές.

 

 

Comments are closed.