Bookmarks

    Για το προβάδισμα του Α.Ο.Κ. στο σκορ που επιτέλους ήρθε μετά από 3 παιχνίδια που είχε τις ευκαιρίες, αλλά έμενε πίσω στο σκορ, έκανε λόγο αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τάτσης, μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

     

    Μάλιστα ο Γιάννης Τάτσης στο τέλος των δηλώσεων του, άφησε υπονοούμενα για το παρασκήνιο και τη νίκη του Νέστου επί του ΠΑΟΚ Β’, λέγοντας ότι «αν δεν είναι όλα τα αποτελέσματα δίκαια θα μας κρίνει ο Θεός»!

    «Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στη μνήμη και στην οικογένεια του Ιορδάνη Αδαμάκη, ενός από τα 57 θύματα των Τεμπών. Είναι ημέρα πένθους.

    Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τα προηγούμενα παιχνίδια και τις διαιτητικές αποφάσεις που μας ταλαιπώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα και δεύτερον παίζαμε με μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι πολύ βελτιωμένος και θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ Β’.

    Εν τέλει σήμερα τη νίκη μας την έδωσε το α’ ημίχρονο. Η δύναμη του δικαίου έφερε μία ισορροπία γιατί στα τελευταία παιχνίδια με Καμπανιακό και ΠΑΟΚ Β’ όπως και με Αστέρα πριν τη διακοπή, μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ και δεν το κάναμε. Σήμερα προηγηθήκαμε, αλλά ήθελε διαχείριση. Το κάναμε με στρατηγική, με τις αλλαγές κτλ και προσπαθήσαμε να είμαστε καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

     

    Για την ήττα του ΠΑΟΚ Β’ από τον Νέστο: «Το έμαθα, δίκαια να είναι όλα κι εγώ δεν φοβάμαι. Αν δεν είναι δίκαια ας μας κρίνει όλους ο Θεός».

     

    Comments are closed.