Bookmarks

    Πολύ κρίσιμο παιχνίδι ήταν αυτό στην τελευταία-18η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, της Αναγέννησης Καρδίτσας με το Νέστο Χρυσούπολης, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το μεγάλο μπαμ με (1-2) και να αισιοδοξούν για την παραμονή τους.

     

    Το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά που έπαιξε με αποφασιστικότητα και δύναμη σε όλο το 90λεπτο, είχε πολύ καλή τακτική, έπαιξε με αντεπιθέσεις. Γενικά σε ένα πολύ σπουδαίο ματς με πολλές απαιτήσεις και μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οι παίκτες του Νέστου, τα έδωσαν όλα, είχαν «κρύο αίμα» και τελικά οι φιλοξενούμενοι μετά από σπουδαία εμφάνιση έφτασε πολύ δίκαια σε μία εντυπωσιακή νίκη.

     

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 8’ του αγώνα από την έξοχη πάσα του Σέα, ο Γλυνός με σουτ έδωσε το προβάδισμα στο Νέστο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  κάνοντας το (0-1) ενώ στο 8’ το δυνατό σουτ του Σέα εξουδετέρωσαν αποτελεσματικά οι αμυντικοί της Αναγέννησης. Όμως στο 29’ ο Κάσσος με δυνατό σουτ έγραψε το (1-1) αλλά στο 34’ σε αντεπίθεση  του Νέστου, ο Σέα με εντυπωσιακό τρόπο και σουτ διαμόρφωσε το (1-2).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με το Νέστο Χρυσούπολης διαιτητής ήταν ο Βασίλειος Φίτσας της Ε.Π.Σ. Λευκάδας και βοηθοί: οι κ.κ. Μιχαλάς (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας)-Μαυρίδης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς). Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Αναγέννηση Καρδίτσας (Σπανός): Μπαλωμένος, Λεωνιδόπουλος (55′ Μπαλτάς), Μουστακόπουλος, Πολέτο, Μπούσης (46′ Πεταυράκης), Γκόλιας, Νοικοκυράκης, Κάσσος, Μπακαγιόκο (46′ Ανδρέου), Καμπετσής, Τίντε (46′ Σοΐρι).

     

    Νέστος Χρυσούπολης (Κεχαγιάς): Αστράς, Τσαμούρης, Δερμιτζάκης, Γιαξής, Σαπουντζής (66′ Κωστίκα), Λέλεκας (33′ λ.τ Αρνίς), Μανωλάκης, Τσίκος, Σταυρόπουλος, Γλυνός, Σέα.

     

    Comments are closed.