Bookmarks

    Δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα διοίκηση του Άρη Πηγών στο οποίο τονίζει ότι «συναντάμε τις ίδιες γκρίνιες και τις ίδιες γραφικότητες από τους ίδιους και τους ίδιους».

     

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου του Άρη Πηγών τονίζονται τα εξής: -«Η ομάδα μας μπορεί να επέστρεψε ξανά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας μετά από απουσία ενός έτους στην Γ’ Εθνική, αλλά συναντάμε τις ίδιες γκρίνιες και τις ίδιες γραφικότητες από τους ίδιους και τους ίδιους (τόσες επαναλήψεις ούτε το “Κωνσταντίνου & Ελένης” στον ΑΝΤ1) προσπαθώντας να επηρεάσουν καταστάσεις λες και μόνο αυτοί παίζουν ποδόσφαιρο και μόνο αυτοί θέτουν στόχους. Να υπενθυμίσουμε ότι και η ομάδα μας θεωρούμε ότι αδικήθηκε σε δύο παιχνίδια φέτος, όπως πιθανόν να ευνοήθηκε και σε κάποιο αλλά δεν φέραμε την συντέλεια του κόσμου.

    ΥΓ: Δεν θα ασχολούμασταν, αλλά να είσαι πρώτος και αήττητος και να δημιουργείς εντυπώσεις (ενώ όλοι είδαν πως κέρδισες Κοκκινόχωμα και Ορφάνι) το θεωρούμε αστείο…».

     

    Comments are closed.