Bookmarks

    Δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα, η ομάδα μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας μέσα από το οποίο ευχαριστεί την τεχνική και εμπορική εταιρεία Θέρμανσης – Κλιματισμού «Ενέργεια Τσιακίρη».

     

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα, η ομάδα μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας, τονίζονται τα εξής:

    -«Together Everyone Achieves More (TEAM)

    Μια ακόμη συνεργασία από το χώρο της ενέργεια με την επιχείρηση ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ .

    Μια τεχνική και εμπορική εταιρεία Θέρμανσης – Κλιματισμού, Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, Φωτοβολταϊκά που έχει έδρα στην οδό Ζαλόγγου 36, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2510246024 και 6945100294.

    Ενέργεια Τσιακίρη

    energeiatsiakiri@hotmail.com

    www.energeiatsiakiri.gr

    Η επιχείρηση ενέργεια ΤΣΙΑΚΙΡΗ είναι τεχνική και εμπορική εταιρία θέρμανσης, κλιματισμού και λοιπών ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, η οποία ιδρύθηκε το 1994.

    Από τα πρώτα χρόνια των εργασιών της καθιερώθηκε στην αγορά όλου του Ν.Καβάλας. Στην πορεία της απέκτησε φήμη αξιόπιστου προμηθευτή και εγκαταστάτη εξοπλισμού και οικοδόμησε μόνιμες συνεργασίες τόσο με προμηθευτές όσο και με πελάτες εργολάβους οικοδομικών εργασιών που της εξασφάλισαν αξιόλογη θέση στην αγορά.

    Η επιχείρηση ενέργεια ΤΣΙΑΚΙΡΗ σας εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Βασικός σκοπός της επιχείρησης είναι να καθιερώσει αξιόπιστες λύσεις στις κατοικίες και στις επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην ενεργειακή τους αναβάθμιση.

    Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ για την ευγενική χορηγία και την ανιδιοτελή προσφορά της»

     

    Comments are closed.