Archive for 28 January 2026
Ο Νέστος Χρυσούπολης που συμφώνησε με τον 25χρονο επιθετικό, Ευθύμη Χριστόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Ηλιούπολη. έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμμετοχή στη Super League 2, με ανάρτηση που είδε το φως της δημοσιότητας από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Αναλυτικά στο μήνυμα που έστειλε το διοικητικό συμβούλιο του Νέστου Χρυσούπολης:
-«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νέστος Χρυσούπολης ανακοινώνει.
Η φετινή μας πορεία στη Super League 2 αποτελεί γενικός μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.
Μετά από 50 χρόνια απουσίας αποδείξαμε ότι η ομάδα δεν ανέβηκε απλώς για τη συμμετοχή.
Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση χειμερινής προετοιμασίας που έδωσε ο Α.Ο.Κ. νίκησε με (3-1) την ομάδα Zemun από την Σερβία, η οποία μάλιστα είναι και η πρωτοπόρος της Prva Liga (Β’ Εθνική Σερβίας).
Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε σκορ στο 13’ με τον Β. Παπαδόπουλο ενώ οι Σέρβοι ισοφάρισαν το παιχνίδι στο 33’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Jokic. Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και στο 64’ όταν μετά από γύρισμα της μπάλας από τα αριστερά, ο Σιφναίος θα τελειώσει την φάση με ένα πολύ όμορφο πλασέ έκανε το (2-1) και στο 87’ ο Ρόβας με πλασέ θα νικήσει τον Knezevic για το τελικό (3-1).


