Στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, ο κολυμβητικός όμιλος Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας και λοιπών χορηγών και υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε, συνδιοργανώνουν τους 8ους αγώνες Αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Απόστολος Παύ- λος 2026».
Οι αγώνες να τονίσουμε ότι θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας, σε πισίνα 50μ., 8 διαδρομών και βατήρων με επιπρόσθετα “Plug n Start” και υποπόδια υπτίου και με ηλεκτρονική χρονομέτρηση σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της WORLD AQUATICS και της ΚΟΕ, στις 16-17-18/01/2026.
Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2026 και για λοιπές διεθνείς διοργανώσεις.


