Ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τάτσης έμελλε να τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και να της δώσει ίσως και τη χαριστική βολή με την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε με (2-0) ο Α.Ο.Κ. επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας Καβάλας, Γιάννης Τάτσης δήλωσε τα εξής:
«Ήταν μια δίκαιη νίκη σ’ ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με την έννοια ότι πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα κυριαρχούσαν οι καιρικές συνθήκες και ο δυνατός άνεμος. Θα χωρίσω το ματς σε δύο μέρη. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν επιφυλακτικοί μέχρι να διαβάσουμε το παιχνίδι και στο β’ ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και τρίτο γκολ. Εν τέλει ήταν δίκαιη η νίκη μας. Ακολουθεί το ματς με τον Αστέρα, ήρθαν κάποια καινούργια παιδιά, πρέπει να τα εντάξουμε στη χημεία μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας για να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».
-Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: «Δεν υπάρχει απάντηση, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικό ή να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Είτε έτσι είτε αλλιώς μπορεί καμία μπορεί και μία μεταγραφή».
-Για τον γενικό αρχηγό Στέλιο Κατρακυλάκη που περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του: «Είπαμε θα παίξουμε όλοι για τον κ. Στέλιο, του στείλαμε μηνύματα, του έχουμε ευχηθεί. Είναι αφιερωμένη η νίκη στον κ. Στέλιο και την οικογένειά του».
-Τέλος ο τεχνικός της ομάδας Καβάλας, Γιάννης Τάτσης συμπλήρωσε στις δηλώσεις του: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την αναγνώριση και τον σεβασμό στους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα που φωνάξανε το όνομά μου. Είναι η πατρίδα μου, είναι η πόλη μου, έπαιξα 15,5 ετών εκεί. Και εννοείται ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Καβαλιώτες φιλάθλους που δεν θα τους προδώσω ποτέ».


