Bookmarks

    Archive for 16 August 2025

    Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα απέκτησε και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό επιθετικό Γιώργο Σταμούλη.

     

    Ο Γιώργος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει ήδη διαγράψει μια αξιόλογη πορεία σε σημαντικούς συλλόγους. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου αγωνίστηκε σε U17, U19 και Ολυμπιακό Β’. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Φωστήρα, της ΑΕΚ Β’, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στον Οθέλλο Αθηένου (Κύπρος). Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδας U16, σημειώνοντας 2 γκολ σε 3 συμμετοχές.

    Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Καβάλα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

    Μετά τους Σιφναίο, Ερναντέζ και Δημοσθένους, με ακόμα έναν παίκτη που έπαιζε στην Κύπρο, «φλερτάρει» η ΠΑΕ Καβάλα, που έχει απλώσει δίχτυα για τον Γιουσρί Ελ Καντουσί.

     

    Να τονίσουμε ότι ο Γιουσρί Ελ Καντουσί 25χρονος έπαιζε στον Ακρίτα Χλώρακα και ήταν συμπαίκτης του Μαρκ Σιφναίου, πανηγυρίζοντας μαζί άνοδο από τη Β΄ Κύπρου στην Α΄.Έχει διπλή υπηκοότητα, από Μαρόκο και Ολλανδία, ενώ μπορεί να παίξει ακόμα δεξιά, στο «δέκα», ως κρυφός φορ, ακόμα και στην κορυφή υπό προϋποθέσεις. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει για τον ΑΟΚ τις επόμενες μέρες, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί στην Ολλανδία με Εξέλσιορ, Άμπαχτ, Τζόρνταν Μπόις, Τζβαλούβεν και τη γερμανική Βάιχε. Πέρυσι ο Γιουσρί Ελ Καντουσί με τον Ακρίτα Χλώρακα ο Ελ Καντουσί είχε 30 συμμετοχές, με 5 γκολ και 2 ασίστ.