Bookmarks

    Archive for 27 June 2025

    Η Καβάλα ενισχύεται δυναμικά με τον Dylan Mboumbouni, που έρχεται στις 3/7 για τις υπογραφές. Ακολουθούν κι άλλες μεταγραφές.

     

    Η Καβάλα συνεχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν με ενισχύσεις… ουσίας. Ο Dylan Mboumbouni είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ντυθεί στα κυανόλευκα, έχοντας ήδη δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες της mikrliga.com.

    Ο 29χρονος στόπερ, με καταγωγή από τη Γαλλία και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, αναμένεται στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΟΚ. Ο Mboumbouni είναι ένας πολυθεσίτης αμυντικός, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως δεξί μπακ ή αμυντικός μέσος, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στο ρόστερ.

    Η ΠΑΕ Καβάλα επισημοποίησε την έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού στον σύλλογο.

     

    Μια συνεργασία που άλλωστε είχε γίνει γνωστή και η σχετική ανακοίνωση τοκίζει τα εξής: -«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την ένταξη του Πέτρου Κωνσταντινίδη στο οργανόγραμμα της ομάδας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Αρχηγού.

    Ο Πέτρος, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έρχεται να ενισχύσει τον σύλλογο από ένα ιδιαίτερα κομβικό πόστο. Θα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το διοικητικό προσωπικό της ομάδας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη και αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία όλων των τμημάτων.

    Άλλη μια προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ανακοίνωσε ο Αετός Οφρυνίου που ενισχύεται.

     

    Συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι ο Αετός Οφρυνίου απέκτησε τον 18χρονο επιθετικό, Γιώργο Αποστολακάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής του Νέστου Χρυσούπολης και στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ασπίδα Πολυστύλου και Μακεδονικό Αγιάσματος.

    Θυμίζουμε πως την φανέλα του Αετού θα φορούν τη νέα σεζόν και οι, Κώστας Καραγιαννίδης, Λάζαρος Τελλίδης, Δημήτρης Τσιατρής, Δημήτρης Καλτσίδης, Γιώργος Νομικός, Δαμιανός Δελής, Κυριάκος Βακιρτζής, Αντώνης Πετράκης, Στέργιος Καζαντζίδης, Ανέστης Καρίπογλου, Χρήστος Ευσταθίου και Οδυσσέας Αναστασιάδης.

    Ο νέος προπονητής της Καβάλας, Θωμάς Γράφας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον στόχο της επόμενης σεζόν και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί.

     

    «Πιο πιθανό αυτή τη στιγμή φαντάζει το σενάριο των δύο ομίλων, εκτός και αν οι αποχωρήσεις ομάδων είναι αρκετές. Γιατί σίγουρα, τότε, θα υπάρξει θέμα. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο μία ομάδα από την Κρήτη να πηγαίνει στην Καβάλα, οι αποστάσεις είναι μεγάλες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, αρχικά και συνέχισε:

    «Η Καβάλα είναι μία ομάδα με μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, που έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και πρέπει φτιάξουμε να κάνουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας.