Bookmarks
Νέα επιτυχία είχαμε από την καβαλιώτισσα αθλήτρια Σοφία Ιωσηφίδου η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 εμπόδια Γυναικών, στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο έγινε στα Τρίκαλα.
Πίεση δέχτηκε κυρίως από τη Σοφία Καμπερίδου, η οποία όμως πάτησε το ένατο εμπόδιο και δεν τερμάτισε. Η Ιωσηφίδου τερμάτισε σε 13.49 (0.3), με την φορμαρισμένη Αλκυόνη Ζαρόκωστα να ακολουθεί με 13.70 και την Κατερίνα Ρέχα να πετυχαίνει νέο ατομικό ρεκόρ με 13.95.
“Ο στόχος σήμερα ήταν να κερδίσω τον αγώνα, ήθελα έναν καλύτερο χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα κάνω το ταξίδι στη Μαδρίτη και θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε μια σπουδαία διοργάνωση. Είμαι σταθερή στις επιδόσεις μου και πιστεύω πως μέσα από αυτές θα έρθουν καλύτεροι χρόνοι“, είπε η νικήτρια στα ψηλά εμπόδια, Σοφία Ιωσηφίδου.