Bookmarks

    O A.O.K. ήταν ο μεγάλος νικητής στον μεγάλο τελικό του Super Cup της Ε.Π.Σ. Καβάλας “Δημήτρης Ρουμελιώτης” 2024, αφού επικράτησε εύκολα με (0-4) στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, και κατέκτησε το κύπελλο, σε βάρος του Άρη Πηγών.

     

    Το παιχνίδι που παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν ανοιχτό, με αρκετές φάσεις, παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ όμορφη εικόνα στο δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη με τον ίδιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, ήταν πιο ουσιαστική, με καλή κυκλοφορία των κινήσεων, καλύτερη από τον αντίπαλο της και περισσότερο δημιουργική, απειλητική και αποτελεσματική απέναντι στον πολύ μαχητικό Άρη Πηγών, ο οποίος ήταν απειλητικός κατά διαστήματα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

    Για την ιστορία να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο 41’ με το γκολ του Πόποβιτς και στο 62’ ο Σπανουδάκης διπλασίασε τα τέρματα των «Αργοναυτών» διαμορφώνοντας το (0-2). Στο 65’ ο Εμπουκά έγραψε το (0-3) και στο 70’ ο Λέλεκας πέτυχε ένα ακόμη γκολ για τον Α.Ο.Κ. διαμορφώνοντας το (0-4).

    Comments are closed.