Bookmarks

    Archive for 18 September 2024

    Σε ελεύθερο κανάλι η Super League 2 για τη σεζόν 2024-2025, με τον ΣΚΑΪ να εξασφαλίζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν.

     

    Τόσο ο ΣΚΑΪ, όσο ο ΣΚΑΪ Hybrid, αλλά και το monobala.gr θα σας φέρνουν μέσα στον… αγωνιστικό χώρο με ζωντανές μεταδόσεις πέντε αγώνων κάθε εβδομάδα. Κάθε αγωνιστική το monobala.gr θα δείχνει δύο αγώνες αποκλειστικά και ζωντανά σε live streaming.

    Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή (20/9), με το monobala.gr να ανοίγει τον… χορό των μεταδόσεων με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ Β’ (17:00).

    Η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή (22/9). Μία αγωνιστική στην οποία, ο Ηρακλής Αμμουδιάς θα φιλοξενήσει το Νέστο Χρυσούπολης ενώ ο νεοφώτιστος Άρης Πηγών σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα υποδεχθεί τον Θερμαϊκός Θέρμης.

     

    Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΚΥΡΙΑΚΗ – 22/09/2024 (16:00)

     

    Ηρακλής Αμμουδιάς-Νέστος Χρυσούπολης

    Διαιτητής: Σιουμπαράς (Δράμας)

    Βοηθοί: Μποϊτσιος-Δημητριάδου (Δράμας)

     

    Άρης Πηγών-Θερμαϊκός

    Διαιτητής: Κτίστης (Ξάνθης)

    Βοηθοί: Αναστασίου-Βακουφτσής (Σερρών)

     

    Πανθρακικός-Απόλλων Καλαμαριάς

    Διαιτητής: Φιλιππίδης (Έβρου)

    Βοηθοί: Τσελεπίδης (Έβρου)-Καφετζόπουλος (Καβάλας)

     

    Αλεξανδρούπολη FC-Απόλλων Κρύας Βρύσης

    Την επιστροφή του Βαγγέλη Κέρθι στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Καβάλα, μετά από τρία χρόνια.

     

    Ο 25χρονος αμυντικός χαφ έχει παίξει στη Super League 2 με τους «Αργοναύτες», τον Αλμωπό Αριδαίας και πέρυσι την Αναγέννηση Καρδίτσας.Remaining Time-0:00FullscreenMute

    Ο Καβαλιώτης «κόφτης», νωρίτερα έπαιξε στον ΠΑΟΚ Καβάλας και θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη μεσαία ζώνη για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη.

     

    Τελικά μια μέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το ματς της πρεμιέρας της Super Leaue 2, μεταξύ ΑΕΛ και Καβάλας στη Λάρισα, το Σάββατο (21/9) στις 14.45, αντί για την Κυριακή (22/9) στις 12.00, όπως αρχικά είχε οριστεί, με βάση την επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής.

     

    Αλλαγή προέκυψε και στο Νότο, με το παιχνίδι Χανιά-Καλαμάτα στα Περιβόλια να διεξάγεται τρεις ώρες νωρίτερα την Κυριακή (22/9), στις 12.00 αντί για τις 15.00.