Bookmarks

    Archive for 12 September 2024

    Ο προπονητής του ΓΣ Ελευθερούπολης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο EOK WebRadio για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν αλλά και για την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ.

     

    Αναλυτικά Ο προπονητής του ΓΣ Ελευθερούπολης, Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε τα εξής:

    Για τις εντυπώσεις του απ’ την προετοιμασία της ομάδας του: «Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύουν τα παιδιά, δουλεύουν πολύ επαγγελματικά. Το κλίμα μας είναι πολύ καλό. Τα παιδιά γνωρίζονται και μ’ εμένα και μεταξύ τους. Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και σε κάποια φιλικά».

     

    Ορίστηκε και η αναμέτρηση Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Άρτας (15/09/2024, 16:30) και πλέον απομένει μια εκκρεμότητα. Αυτή αφορά το ματς Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλος της ομάδας της Καβάλας.

     

    Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου δεν έγινε την Κυριακή καθώς η ομάδα της Φωκίδας είχε βγάλει τα αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα στη Μυτιλήνη σε λάθος ημερομηνία.

    Το παιχνίδι ματαιώθηκε με υπαιτιότητα του Απόλλωνα Ευπαλίου και πλέον αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

     

    Στην αναμονή για την απόφαση