Bookmarks

    Archive for 11 September 2024

    O A.O.K. ήταν ο μεγάλος νικητής στον μεγάλο τελικό του Super Cup της Ε.Π.Σ. Καβάλας “Δημήτρης Ρουμελιώτης” 2024, αφού επικράτησε εύκολα με (0-4) στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, και κατέκτησε το κύπελλο, σε βάρος του Άρη Πηγών.

     

    Το παιχνίδι που παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν ανοιχτό, με αρκετές φάσεις, παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ όμορφη εικόνα στο δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη με τον ίδιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, ήταν πιο ουσιαστική, με καλή κυκλοφορία των κινήσεων, καλύτερη από τον αντίπαλο της και περισσότερο δημιουργική, απειλητική και αποτελεσματική απέναντι στον πολύ μαχητικό Άρη Πηγών, ο οποίος ήταν απειλητικός κατά διαστήματα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

    Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, μίλησε στην ΕΡΤ 3 και αναφέρθηκε στο κανάλι που ενδιαφέρεται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.


    Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, τόνισε τα εξής: «Εξουσιοδοτήθηκα από το ΔΣ να μιλήσω με τον ΣΚΑΪ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάρει τα δικαιώματα και να δείχνει όλη την αγωνιστική, είτε από το ελεύθερο κανάλι, είτε από το υβριδικό, είτε από το διαδικτυακό, το monobala».Για τη συμμετοχή των Β’ ομάδων στο πρωτάθλημα: «Ακόμα είμαστε σε πορεία αξιολόγησης».

     

    Στο ρόστερ της Καβάλας εντάσσεται ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος. Ο 20χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από τον Παναιτωλικό, όπου έκανε το ντεμπούτο του στη Super League, παίζοντας ένα παιχνίδι την σεζόν 2022-23.

     

    Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας της Καβάλας:

    -«Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Αναστασόπουλο.

    Ο 20χρονος κεντρικος αμυντικός ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Παναιτωλικό, στου οποίου τις τάξεις ανήκε μέχρι και πρόσφατα, έχοντας πλούσια παρουσία στο πρωτάθλημα Νέων της Super League ενώ τη σεζόν 2022-2023 έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία της χώρας με την φανέλα του Παναιτωλικού.

    Πολύ σύντομο αποδείχθηκε τελικά το πέρασμα του Γιώργου-Μιχάλη Κούλαλη από την Καβάλα και τον Α.Ο.Κ. που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι η απόκτησή του, όμως αποχώρησε μετά τις διαφοροποιήσεις στα διοικητικά και την έλευση άλλων παικτών.

     

    Να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος μέσος Γιώργος-Μιχάλης Κούλαλης ήδη συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με τον οποίο άρχισε προπονήσεις και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Κιλκισιώτες. Ο Γιώργος-Μιχάλης Κούλαλης ξεχώρισε πέρυσι στη Γ΄ Εθνική, αρχικά με τη Λευκίμμη και μετά με τον Πιερικό, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Αιγινιακό (Β΄ Εθνική), Φοίνικα Πολίχνης, στην Κύπρο, αλλά και σε ακαδημίες ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου.

    Ενδιαφέροντες αγώνες προέκυψαν από την κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας που διεξήχθη στο cafe “Προσκήνιο”, παρουσία παραγόντων των ομάδων.

     

    Τα ζευγάρια των αγώνων της Α’ Φάσης, όπως προέκυψαν από την κλήρωση, έχουν ως εξής:

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΚΑΒΑΛΑ 2004 – ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΓΡΑΒΟΥΝΑ 1978 – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ-19)

    ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Β’ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ

    Α.Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ – Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ