Bookmarks

    Ορίστηκε και η αναμέτρηση Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Άρτας (15/09/2024, 16:30) και πλέον απομένει μια εκκρεμότητα. Αυτή αφορά το ματς Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλος της ομάδας της Καβάλας.

     

    Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου δεν έγινε την Κυριακή καθώς η ομάδα της Φωκίδας είχε βγάλει τα αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα στη Μυτιλήνη σε λάθος ημερομηνία.

    Το παιχνίδι ματαιώθηκε με υπαιτιότητα του Απόλλωνα Ευπαλίου και πλέον αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

     

    Στην αναμονή για την απόφαση

    Βάσει ΚΑΠ ο Απόλλωνας κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει το ματς στα χαρτιά, αλλά και να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με -5 βαθμούς, κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στην πράξη θα είναι αρκετά επώδυνο για την ομάδα της Φωκίδας.

    Σύμφωνα με τα nealesvou.gr Στον Αιγέα παρακολουθούν τις εξελίξεις, περιμένοντας την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία εξετάζει όλα τα δεδομένα πριν πάρει την τελική της απόφαση για την τύχη του αγώνα.

    Πάντως ακόμα και αν η ομάδα του Πλωμαρίου πάρει στα χαρτιά την πρόκριση στην 3η φάση, το εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα δύσκολα θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή και το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Αιγέας θα κληθεί να δώσει δυο παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών, αφού στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με την ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά να δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Σταυρού.

    Comments are closed.