Bookmarks

    Archive for 25 July 2024

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Βαλάντης Μπλέτσας θα είναι ο νέος πρόεδρος του 5μελούς διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα 2024.

     

    Ο Βαλάντης Μπλέτσας να τονίσουμε ότι διατέλεσε γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής ενώ πέρασε και από τον Αιολικό ενώ στην 5μελή διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα 2024 θα  συμμετέχουν και οι κ.κ. Σπανδωνίδης, Αντωνίου, Σκλαρής και πιθανόν ο Γ. Μανάφης.

     

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μέσου Γιώργου Σπανουδάκη, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Superleague 2 με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας.

     

    Στο παρελθόν έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, Στουτγκάρδης και Γκιμαράες. Γιώργο καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες!

    Mια ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός Αγιάσματος στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο έμπειρος ακραίος μπακ, Μιχάλης Μπαντάνης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν διετέλεσε βασικό μέλος του ρόστερ του Άρη Πηγών και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

    Θυμίζουμε πως στο ρόστερ του Μακεδονικού Αγιάσματος ανήκουν ήδη και οι, Γιώργος Αϊβάζογλου, Άγγελος Γκαντζαρίδης, Ραφαήλ Σαββόγλου, Γιάννης Μουξιός, Αρμάντο Ράμο, Βαγγέλης Μπάμπουρης, Κώστας Κουτίνης, Κλαούντιο Κοκάι, Παύλος Κοκάι, Γιώργος Κωνσταντάρας, Παύλος Ιβανίδης, Παναγιώτης Πεντεζίδης, Άγγελος Μπάμπουρης, Αλέξανδρος Τζούλας και Χρήστος Καραμπασίδης.

     

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Σουμουλίδη ως προπονητή τερματοφυλάκων για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

     

    Ο Νίκος παραμένει στην ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο καραβάκι και στην Superleague 2.

    Κάλεσμα από την ΕΠΟ προέκυψε επισήμως για οκτώ επιλαχούσες ομάδες των περιφερειακών μπαράζ, που τερμάτισαν τέταρτες στα αντίστοιχα γκρουπ, για το αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα Γ΄ Εθνική.

     

    Τα κενά που έχουν προκύψει βεβαίως στο νέο χάρτη είναι πάνω από 8 και έτσι θα υπάρξουν και άλλες προσκλήσεις, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι άπαντες θα ανταποκριθούν θετικά στην ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.

    Σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες αυτές έχουν περιθώριο για να δηλώσουν συμμετοχή ή όχι ως την Παρασκευή 26/7.

    Αυτές οι ομάδες είναι οι Μουδανιά (Χαλκιδική), Απόλλων Αγίου Ιωάννη (Χανιά), Φοίβος Κρεμαστής (Δωδεκανήσου), Θήβα (Βοιωτία), Άρης Πηγών (Καβάλα), Αναγέννηση Περιβολίου (Κέρκυρα), Παλληξουριακός (Κεφαλληνία-Ιθάκη) και Ατρόμητος Παλαμά (Καρδίτσα).