Bookmarks

    Archive for 22 July 2024

    Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης είναι ο νέος πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση ο κ. Γκαγκάτσης εξελέγη με ευρεία αποδοχή 87%, 61 ψήφους επί 70 ψηφισάντων.

     

    Την UEFA εκπροσώπησαν ο κ. Πετρ Φούσεκ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο κ. Μάριος Γεωργίου, επικεφαλής των Υπηρεσιών Εθνικών Ομοσπονδιών. Από πλευράς FIFA παρών ήταν ο κ. Τζιάνι Μάνκα, περιφερειακός διευθυντής Ευρωπαϊκής Ζώνης. Ο κ. Φούσεκ και ο κ. Μάνκα, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς. Τη διαδικασία άνοιξε με την ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος.

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, για τα πρωταθλήματα υποδομών της νέας αγωνιστικής σεζόν 2024-2025, όλοι οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται με κανονικό δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

    Για την έκδοσή δελτίων για ανήλικους αλλοδαπούς απαιτούνται τα έγγραφα που χρειάζονται για πρώτη εγγραφή ποδοσφαιριστή όπως σε όλους τους ποδοσφαιριστές, είτε Έλληνες είτε ξένους, και επιπρόσθετα έγγραφα που καθορίζονται από το ειδικό καθεστώς προστασίας της FIFA στο άρθρο 19 του Κανονισμού της FIFA και από την κάθε περίπτωση του ανήλικου αλλοδαπού.

    Τη σύνθεση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Νέστος Χρυσούπολης που τάχιστα θα «τρέξει» τον σχεδιασμό για το ρόστερ της ομάδας.

     

    Να τονίσουμε ότι στην προεδρία παραμένει για τρίτη χρονιά όπως αναμενόταν ο Σάββας Μιχαηλίδης που παράλληλα είναι και ο Δήμαρχος Νέστου.

     

    Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Χρυσούπολης αναφέρει τα εξής:

    «Μετά τις εκλογές που πραγματοποίησε η ομάδα μας προέκυψε το Δ.Σ. το οποίο είναι.

    Μετά τις εκλογές που πραγματοποίησε η ομάδα μας προέκυψε το Δ.Σ.το οποίο είναι.

    Πρόεδρος: Μιχαηλίδης Σάββας.

    Αντιπρόεδρος Α’: Καραμιχαλης Παναγιώτης.

    Αντιπρόεδρος Β’: Γκλαβακης Χαράλαμπος.

    H ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει ακόμα μια ανανέωση στην αμυντική του γραμμή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-25 έπειτα από την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε στην ομάδα μας.

     

    Ο λόγος για τον 31χρονο υψηλόσωμο (1.90μ.) στόπερ Γιώργο Σμίλτο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πανελευσινιακό, την Παναχαϊκή, τον Παναιτωλικό, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Π.Α.Ο. Ρουφ, έχοντας μεγάλη εμπειρία και πλήθος συμμετοχών στην Superleague 2.

    Γιώργο καλωσόρισες ξανά στην οικογένεια του ΑΟΚ και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!.