Bookmarks

    Archive for 19 July 2024

    Συγκλονιστική είναι η μέχρι στιγμής παρουσία της κορυφαίας Ελληνίδας σκακίστριας (3 φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας νεανίδων) Σταυρούλας Τσολακίδου (διεθνής αξιολόγηση 2337 στο γρήγορο σκάκι/ ράπιντ), στο τουρνουά “the Belt and Road” που συνεχίζεται το Σάββατο στην Κίνα.

     

    Σήμερα το πρωί στην πόλη Σιαν (΄΄αιώνια πόλη΄΄) των 8,5 εκατομμυρίων κατοίκων, η Τσολακίδου νίκησε την Κινέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια Ju Wenjun (2550).  Χθες νίκησε σε μια πολύ θεαματική παρτίδα τη Ρωσίδα  Goryachkina Aleksandra (2478), η οποία είναι 4η  στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ ήταν φιναλίστ του παγκόσμιου πρωταθλήματος το 2020 απέναντι στην Ju.

    Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 2024 με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν στην Super League 2.

     

    Η προπώληση ισχύει από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου και το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής.

    -«Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιος πραγματικά είναι ο ΑΟΚ.

    Δείξε τη στήριξη σου δηλώνοντας συμμετοχή στις εγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας.

    Προπαράγγειλε τώρα το εισιτήριο σου, κλείσε τη θέση σου στο «Ανθή Καράγιαννη» και γίνε μέρος της νέας σελίδας της ιστορίας του ΑΟΚ.

    Είσαι αληθινός γαλάζιος αργοναύτης; Παρέλαβε σήμερα το διαρκείας σου και κέρδισε έκπτωση 20% στη τελική τιμή.

    Μια μεγάλη επιτυχία το 2018 με την ομάδα της Ελευθερούπολης τον έφερε στα ραντάρ της Εθνικής ομάδας Κωφών. Έκτοτε είναι μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχοντας συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες Κωφών το 2021 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2023 στην Κρήτη.

     

    Φέτος το καλοκαίρι πανηγύρισε με την Εθνική μια μεγάλη επιτυχία σε επίπεδο μπάσκετ κωφών καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες Κωφών το 2025 στο Τόκιο. Από το 2021 ζει στη Θεσσαλονίκη σπουδάζοντας στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και  συνδυάζοντας τις υποχρεώσεις με την Εθνική μπάσκετ κωφών.