Bookmarks

    Archive for 18 July 2024

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση του ικανότατου 21χρονου τερματοφύλακα Βίκτωρα Σακαλίδη,

     

    Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ μετρώντας 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Superleague K19 και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος, τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Βίκτωρα καλώς ήρθες στην ομάδα μας, υγεία και κάθε επιτυχία!

    Σε σοβαρές «αποκαλύψεις» προχώρησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Αθλητικού Metropolis Κωστής Ραπτόπουλος σε διαδικτυακή εκπομπή στο κανάλι του «Raptopoulos TV», μιλώντας για επικείμενη άνοδο της Χρυσούπολης την ερχόμενη σεζόν.

     

    Αρχικά, στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Στην Ραπτομηχανή» είπε για την Super League 2: «Η σειρά της Λάρισας είναι τώρα. Ο Ηρακλής άμα μπουκάρει δυνατά θα κονταροχτυπηθεί και τρίτο φαβορί θα είναι ο Μακεδονικός. Από πίσω περιμένει την στραβή».

     

    Ενώ λίγα λεπτά μετά συνέχισε: «Εγώ πήγα στην Καβάλα και μου είπαν ότι ο Σαββίδης τους έδωσε τα αρ#!@α του για λεφτά. Κάτι διαιτησίες τους έδωσε ο Πουρλιοτόπουλος. Έτσι μου είπαν. Ο άλλος ο ξυλέμπορας πάει και κ@λ#τρίβεται με την Χρυσούπολη. Ο Δήμαρχος Χρυσούπολης είναι ξύπνιος. Την Χρυσούπολη θα ανεβάσουν φέτος».

    H Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό Κοσμά Γκέκα που πραγματοποίησε φέτος εντυπωσιακή χρονιά στην Γ’ Εθνική, πυροβολώντας κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα και είμαστε σίγουροι ότι ανάλογη θα είναι η προσφορά του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

     

    Κοσμά καλή χρονιά με υγεία και πολλά γκολ!