Bookmarks

    Archive for 17 July 2024

    Την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πόποβιτς ανακοίνωσε και επίσημα ο Α.Ο.Κ. και σχετικά η ανακοίνωση τονίζει:

     

    «Η ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Πόποβιτς. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 11/02/1995, με ύψος 1.68 εκ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πλατανιά Χανίων, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό και Αλμωπό Αριδαίας, στην Γερμανία αλλά και στην Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε της Σλοβενίας, έχοντας μάλιστα 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ. Δημήτρη καλώς όρισες και σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

    Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ αποχαιρετά σήμερα ένα δικό του παιδί, τον Γιάννη Καζαντζίδη που έζησε και υπηρέτησε την αγαπημένη του ομάδα σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, ακόμα και στα πέτρινα χρόνια της Δ’ Εθνικής, στα εύκολα και στα δύσκολα προσφέροντας πάντα τα μέγιστα, αθόρυβα και συνετά.

     

    Γιάννη σ’ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στο καραβάκι, και να ξέρεις οι σημαίες ακόμα κι όταν υποστέλλονται, κάποια στιγμή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, επιστρέφουν στην θέση τους. Καλή επιτυχία και υγεία!

    Η Super League 2 ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ότι συνολικά 21 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

     

    Μοναδική εκκρεμότητα ήταν η περίπτωση του Ιωνικού, καθώς δεν είχαν κατατεθεί τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία και θα υποβιβαζόταν στην Γ’ Εθνική.

    Ωστόσο λίγο πριν λήξει η προθεσμία το βράδυ της Τρίτης (16/7), πληρώθηκε το παράβολο 7.500 ευρώ και η ομάδα της Νίκαιας δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη Super League 2, για να ολοκληρωθεί το παζλ των 21 ομάδων που θα παίξουν στο νέο πρωτάθλημα.

     

    Στην απόκτηση του Βίκτωρα Σακαλίδη προχωράει ο Α.Ο.Κ. και η απόκτηση του είναι θέμα χρόνου.

     

    Ο 21χρονος Κιλκισιώτης τερματοφύλακας, που ξεχωρίζει για το ύψος του, προέρχεται από αξιόλογη διετία στη Γ΄ Εθνική στα δοκάρια του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα  Κ-19 του ΟΦΗ.