Bookmarks

    Archive for 16 July 2024

    «Βασίλη καλώς όρισες σπίτι σου!» τονίζει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα στο οποίο «ανακοινώνει πως ποδοσφαιριστής της ομάδος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο 31χρονος μέσος Βασίλης Γαβριηλίδης, για τον οποίο σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

     

    Προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, είναι Καβαλιώτης που αγαπάει την ομάδα και αποτελεί και διακαή πόθο των φιλάθλων μας ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Superleague 2, όπου τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και της Βέροιας. Welcome back αρχηγέ!».

    Την απόφαση να μείνει κάτοικος Χρυσούπολης, φορώντας για τρίτη σεζόν τη φανέλα του Νέστου, πήρε ο… περιζήτητος Φράνκο Σέα, με τον Αργεντινό «γκολεαδόρ» να αναλύει στο monobala.gr το σκεπτικό της επιλογής του.’

     

    Ο έμπειρος φορ, που έχει παίξει και σε Παλαιόχωρα Χανίων και Πόντιους Κοζάνης, προσέλκυσε τα βλέμματα μετά τα 28 γκολ πέρυσι, όπου ήταν πρώτος σκόρερ σε όλη τη Γ΄ Εθνική. Οι Καβαλιώτες τερμάτισαν δεύτεροι και ο ίδιος έγινε δέκτης προτάσεων.

    Παράλληλα, και πρόπερσι ο «Ελ Τόρο» («ταύρος»), όπως είναι το προσωνύμιο του Λατινοαμερικάνου, ήταν ξανά πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, βοηθώντας τη να σωθεί με «τρελό» β΄ γύρο (ήταν τελευταία στον πρώτο, πριν αποκτηθεί). Αναλυτικά όσα είπε ο Σέα:

    Μετά την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σιμάρ Χασάνογλου από τον Άρη Αβάτου, ο Άρης Πηγών φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με δύο ακόμη Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές τους οποίους και θέλει να εντάξω στο έμψυχο διναμικό του.

     

    Η ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως ποδοσφαιριστής της ομάδος μας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο 25χρονος πλάγιος αμυντικός Γιάννης Δαλιανόπουλος.

     

    Ο Γιάννης είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής με σημαντική εμπειρία από το πρωτάθλημα της Superleague 2 όπου μετράει 80 συμμετοχές με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, 10 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και 29 στην Football League και σίγουρα θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά έναν από τους βασικούς στυλοβάτες του Α.Ο.Καβάλα.