Bookmarks

    Archive for 15 July 2024

    Στη Λάρισα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στις 15 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο.Κ. θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 στις 22 Σεπτεμβρίου.

     

    Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:

    «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τα εντός έδρας φιλικά προετοιμασίας παιχνίδια της, για την σεζόν 2024-2025 στο AEL FC ARENA:

    1) ΑΕΛ – Κηφισιά, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 (βραδινός)

    2) ΑΕΛ – Πανσερραϊκός, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.30

    3) ΑΕΛ – Παναχαϊκή, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 (βραδινός)

    Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών – νέων γυναικών – εφήβων στα Ιωάννινα όπου πήραν μέρος οι κολυμβητές του ΝΟΘΑΚ Βύρων Καρκαλιανίδης, Ελισσαβετ Μαρκοπούλου και Ντενάτα Άλλα.

     

    Καλύτερη επίδοση η 6η θέση στα 50μ. και 200μ. ύπτιο για τον Βύρων Καρκαλιανίδη με χρόνο 27’’34 και 2’11’’27 αντίστοιχα και συμμετοχή στον τελικό 100μ. ύπτιο στην 7η θέση .

    Με ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα στην 20άδα οι δυο αθλήτριες του ΝΟΘΑΚ.

    Πολλά συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις, την προσπάθεια και την γενικότερη παρουσία σε όλη τη αγωνιστική περίοδο.

    Η ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο Παύλο Δερμιτζάκη που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ήταν από τα νέα παιδιά που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά με το ταλέντο τους.

     

    Είμαστε σίγουροι ότι έχει όλα τα φόντα για να προσφέρει στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

     

    Δυο ανανεώσεις συνεργασίας ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες η ΑΕ Καβάλας στα πλαίσια του σχεδιασμού του ρόστερ στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. αφού θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν, οι Χρήστος Σαβτσούκ και Σίμος Κοσμίδης.

     

    Θυμίζουμε πως ήδη στο ρόστερ της ΑΕΚ Καβάλας ανήκουν και οι, Θανάσης Ίσα, Δημήτρης Δάδαρος, Δημήτρης Χρυσικός, Δημήτρης Ζαφειρίου, Άγγελος Κυγάης, Γιώργος Οταντζής, Ιωάννης Τζότζος, Άγγελος Νινικάς, Βιτάλης Παπαποστόλου, Χρήστος Μίνγκας, Σωτήρης Λεγάτος, Δημήτρης Σιαματάς και Μανώλης Μπρέκου.

    Νέος τεχνικός στην

    Καβάλα 2004 ο ΚώσταςΛεβέντης

    Σε μία ακόμη και μάλιστα σημαντική ανανέωση συνεργασίας ανακοίνωσε η Δόξα Θεολόγου στα πλαίσια του σχεδιασμού του έμψυχου  δυναμικού της στο πλαίσιο της νέας σεζόν στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Συγκεκριμένα την φανέλα της Δόξας Θεολόγου θα φορά και την νέα χρονιά ο Θοδωρής Καραβούζης ενώ να θυμίσουμε ότι με την φανέλα της Δόξας Θεολόγου θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά και οι, Νίκος Μουσάς, Μιχάλης Τζερτζελάς, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Διονύσης Αβντίου και Βασίλης Σκόρδος.