Bookmarks

    Archive for 11 July 2024

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προκηρύσσει μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο: 

     

    “Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών 9,96kW στη στέγη του κτιρίου των εγκαταστάσεων του Ενωσιακού Γηπέδου Καβάλας (Γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας)”

    Οι οικονομικές προσφορές θα είναι κλειστές και θα κατατίθενται στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17/07/2024 και ώρα 10:00 π.μ.. Δεκτές θα γίνονται οικονομικές προσφορές είτε από ατομικές επιχειρήσεις, είτε από εταιρίες.

    Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

    1.Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου (σε περίπτωση προσφοράς από εταιρία, το Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου θα πρέπει να είναι του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας)

    Ο Αργεντινός επιθετικός ποδοσφαιριστής Φράνκο Σέα θα συνεχίσει να φοράει για τρίτη σεζόν τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, με τον 26χρονο φορ να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.

     

    Ο Αργεντινός φορ Φράνκο Σέα που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της περσινής Γ’ Εθνικής με 28 γκολ (σε 30 ματς, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ), φορώντας τη φανέλα του Νέστου. Ο 26χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2019, όταν αρχικά αγωνίστηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων και μετέπειτα σε ΑΕΠ Κοζάνης, Κοζάνη και από τον Ιανουάριο του 2023 στον Νέστο Χρυσούπολης.

    Στην Ελευθερούπολη και τον Γυμναστικό Σύλλογο θα συνεχίσει και την νέα σεζόν ο Τάιρ Γκάθραιτ, με την ομάδα της Ελευθερούπολης να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Αμερικανό σκόρερ.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

    «Μόνιμος κάτοικος Ελευθερούπολης ο Τάιρ Γκαθράιτ.

    Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας , στο πρωτάθλημα που πέρασε .

    Συνεχίζει στο ροστερ για τη σεζόν 2024-2025».

     

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καβαλιώτη προπονητή Νίκο Καραμπετάκη και τον τεχνικό διευθυντή Χάρη Παππά οι οποίοι έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη της νέα διοίκησης και συμφώνησαν σήμερα παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα Θάνου Σπανδωνίδη.

     

    Σύντομα θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις ενόψει της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Superleague 2.