Bookmarks

    Archive for 10 July 2024

    Ορίστηκε η σέντρα της SL2 2024-25, όπως και αναμενόταν  βέβαια. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 ανακοινώθηκε λοιπόν και τυπικά η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

     

    Πιο συγκεκριμένα η σέντρα θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου του 2024. Eπίσης, οριστικοποιήθηκε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, όπως και αυτό αναμενόταν να επικαιροποιηθεί.

     

    Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

    1.Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου

    2.Εγγράφηκαν νέα μέλη οι εξής: Αστέρας Τρίπολης, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Καβάλα, Κηφισιά, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα.

    Με πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ολοκληρώθηκαν σήμερα 10/7 στα Τρίκαλα οι αγώνες του 51ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας.

     

    Συνδιοργανωτής ήταν η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΚΑΛΩΝ με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμο Τρικκαίων. Η οργανωτική ομάδα κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να στηθεί μια άψογη διοργάνωση και παρά τα όποια μικρά προβλήματα υπήρξαν, το πέτυχαν απόλυτα: εξαρχής εξασφάλισαν οικονομικές προτάσεις για την διαμονή των ομάδων, νέο εξαιρετικό χώρο αγώνων με ελάχιστη χρέωση , κάλυψη οργανωτικών εξόδων και εθελοντικές υπηρεσίες ώστε να υπάρξει η κατά το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση για την Ομοσπονδία.

    Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πρώτων βοηθειών από τον φορέα Kids Save Lives στο Sports Camp Batis Multiplex.

     

    Διεξήχθη  στο Sports Camp Batis Multiplex, ενημέρωση πρώτων βοηθειών από τον φορέα Kids Save Lives, με την εκπαιδεύτρια Μπέτυ Τσαρικτσή. Στην εκδήλωση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την αντιμετώπιση πνιγμονής και την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις λιποθυμίας από ζάλη.

    Όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες. Η εκπαίδευση άφησε τα παιδιά ικανοποιημένα και ενθουσιασμένα από την εμπειρία.

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται η έναρξη δηλώσεων συμμετοχών στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της νέας αγωνιστικής σεζόν από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

     

    Οι καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχών από τις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων και το Κύπελλο είναι η Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00 μ.μ..

     

    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη δήλωση συμμετοχής σε πρωταθλήματα και Κύπελλο της σεζόν 2024-2025 είναι τα παρακάτω και επισυνάπτονται τα πρότυπα τους:   

    1) Δήλωση Συμμετοχής Πρωταθλήματος.

    2) Δήλωση Συμμετοχής Κυπέλλου.