Bookmarks

    Archive for 8 July 2024

    Θέμα ημερών είναι να «κλειδώσει» και επίσημα να ανακοινωθεί η συνεργασία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με τον τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη όπως πρώτο έφερε στη δημοσιότητα το Kavalagoal.

     

    Αμέσως να τονίσουμε ότι θα ξεκινήσει και επίσημα ο προγραμματισμός των «Αργοναυτών» για τη νέα περίοδο και το «χτίσιμο» του νέου ρόστερ της ομάδας.

    Την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Super League 2 στην οποία κλήθηκε και θα παραστεί και η καβαλιώτικη ΠΑΕ .

     

    Συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή θα συζητηθούν σημαντικά θέματα ενόψει της νέας χρονιάς όπως η προκήρυξη, η έναρξη της αγωνιστικής δράσης αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό τοπίο.

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή αναφέρει τα εξής:

    -«Σας ενημερώνουμε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 16:00στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

    Την 22χρονη σέντερ Γεωργία Τριανταφύλλου απέκτησε και επίσημα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

     

    Η «Τζο» ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την πρώτη ομάδα και ακολούθησε ο Αθηναϊκός, η Ηλιούπολη κ.α. Φέτος έπαιξε στους Πάνθηρες Καβάλας, υπό την καθοδήγηση του Αρίστιπου Χανδέλη.

    Είχε 9,1 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 1,3 κοψίματα σε 24 λεπτά μέσο όρο. Η Τριανταφύλλου σαφώς και βοήθησε σημαντικά την ΚαΒαλιώτικη ομάδα, τη διετία που πέρασε.  Τώρα κάνει το άλμα για τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ.

    Η αντικαταστάτρια της «Τζο» μάλλον θα είναι από το εξωτερικό ενώ δε θα συνεχίσει στους Πάνθηρες η Πετρουσέφφκα.

    Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ φτάνει στον προορισμό του ταξιδιού της για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, την τελική φάση του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 12-15 Ιουλίου

     

    Με θετική ενέργεια και πολύτιμες εμπειρίες στις αποσκευές της, μετά από μια νικηφόρα πορεία σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα μας θα αγωνιστεί για την καλύτερη δυνατή θέση κατάταξης ανάμεσα στις 8 ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Α2.

    Μια ιστορική στιγμή για την υδατοσφαίριση της Καβάλας που μετά από 25 χρόνια επιστρέφει δυναμικά και με αξιώσεις στο προσκήνιο αποδεικνύοντας πως τα καλύτερα είναι μπροστά.

    Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστές σε όλα τα σωματεία οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης της σεζόν 2024-25, οι ημερομηνίες μετεγγραφών περιόδου 2024-2025 για τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σωματεία.

     

    Kαθώς και ο καθορισμός των ηλικιακών ορίων αυτής για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες  ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τις υπ’ αριθμόν  59/20-11-2023 & 70/29.06.2024 αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

    Παράλληλα, γνωστοποιείται και ο τροποιημένος και επικυρωμένος (απόφαση 70 της ΕΕ/ΕΠΟ στις 29-06-2024, κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της ΕΕΠ/ΕΠΟ στις 29-06-2024) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 Κανονισμός Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.