Bookmarks

    Archive for 1 July 2024

    Οι εκπαιδευτικοί θα παίξουν μπάλα και η Καβάλα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι που  διανύουμε το Πανελλήνιο/Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών «Ακριτίδεια».

     

    Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται για 25η φόρα και πέρυσι φιλοξενήθηκε από την πόλη της Βέροιας. Φέτος να τονίσουμε ότι επιλέχθηκε από τους διοργανωτές, η πόλη της Καβάλας η οποία θα φιλοξενήσει συνολικά 20 ομάδες, 37 αναμετρήσεις σε έξι (5) διαφορετικά γήπεδα  του νομού.

    Συγκεκριμένα η διοργάνωση ξεκινά το απόγευμα της Τρίτης (02/07) και θα διαρκέσει μέχρι το πρωί του Σαββάτου (06/07) με τις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες στα παρακάτω γήπεδα:

    Ενωσιακό Γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας

    Δημοτικό Γήπεδο Αμισιανών

    Στο Περιστέρι από 22 έως 28 Ιουνίου έγιναν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα του 2024.

     

    Σε αυτά συμμετείχαν 9 παιδιά των ομάδων της Καβάλας πραγματοποιώντας όλα πολύ καλή εμφάνιση αλλά δυστυχώς πολλά μετάλλια χάθηκαν στις λεπτομέρειες την τελευταία στιγμή.

     

    Αναλυτικά στα κορίτσια κάτω των 14 η Βίβιαν Κοντογιάννη ήταν τέταρτη με 4,5/7.

    Στα αγόρια κάτω των 12 ο Ματθαίος Καζάκης με 6,5/9 ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση με δύο συναθλητές του αλλά με την εφαρμογή του κριτηρίου άρσης ισοβαθμίας των μεταξύ τους αγώνων περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.  Στην ίδια κατηγορία εξαιρετική εμφάνιση του Πέτρου Παπακυριακού με 6/9 που του χάρισε την  έκτη θέση .  Πρώτη εμφάνιση σε νεανικά πανελλήνια πρωταθλήματα για τους  Στάθη Βαλσαμίδη με 4,5/9 που ήταν 21ος ενώ 3 βαθμούς συγκέντρωσε και  ο Μανώλης Πετασάκης.