Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  Πέμπτης (25/7) η συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 2024 στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενώ έγινε αναφορά έγινε σε θέματα επικαιρότητας.

     

    Τον λόγο πήραν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Αντωνίου, προλογίζοντας τους διοικούντες της ΠΑΕ, ο Γιάννης Διαμαντίδης κάνοντας έναν απολογισμό της περασμένης σεζόν η οποία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Στόχος στη φετινή σεζόν είναι να γίνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπως και ο Αθανάσιος Σπανδωνίδης, αναφέροντας πως η ομάδα θέλει να αγκαλιάσει και να αγκαλιαστεί από τους Καβαλιώτες.

    Ακόμη τον λόγο πήρε ο νέος Γενικός Διευθυντή της ΠΑΕ Βαλάντης Μπλέτσας που τόνισε ότι αγωνιστικός στόχος είναι η ομάδα να καταφέρει να μπει στα Playoffs του πρωταθλήματος.

    Μετά το διοικητικό σχήμα, σειρά πήρε το τεχνικό επιτελείο με τους Νίκο Καραμπετάκη, Νίκο Σουμουλίδη, Χάρη Παππά,  και Τάσο Σιδερίδη ενώ ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Μανάφης μίλησε και ζήτησε συσπείρωση του κόσμου ώστε να ξαναγίνει ο Α.Ο.Κ. πάλι μεγάλος. Τελευταίος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος παλαιμάχων της ομάδας, Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο οποίος ανέφερε πως πρόκειται για μία ιστορική στιγμή με την ομάδα να επιστρέφει στη Super League 2.

     

    Comments are closed.