Bookmarks

    Μετά την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σιμάρ Χασάνογλου από τον Άρη Αβάτου, ο Άρης Πηγών φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με δύο ακόμη Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές τους οποίους και θέλει να εντάξω στο έμψυχο διναμικό του.

     

    Πιο συγκεκομμένα ο Άρης Πηγών που κινείται σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής και ανεβάζει ρυθμούς είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ακόμα δύο ποδοσφαιριστών από την Θράκη. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας των Πηγών βρίσκονται ο αμυντικός Κωνσταντίνου Τυριάκης, ο οποίος βρέθηκε αντίπαλος του Άρη Πηγών φορώντας τη φανέλα του Παύλου Μελά Κουτσού στα μπαράζ ανόδου καθώς επίσης και ο 17χρονος τερματοφύλακας Κουρτίδης που με τα χρώματα του Ηρακλή Ζυγού έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης. Ο γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 2004, Κωνσταντίνος Τυριάκος που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, παίζει βέβαια με την ίδια άνεση και ως εξάρι, αναδΟείχτηκε από τις Ακαδημίες του Άρη Πετεινού πριν μεταπηδήσει στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ οπού έπαιξε σε Κ15, Κ17 και Κ19 ενώ προ διετίας φόρεσε την φανέλα της Ελπίδας Γενισέας προτού το περασμένο καλοκαίρι πάρει μεταγραφή στον Παύλο Μελά Κουτσού με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Άρη Πηγών στα μπαράζ, με τους Καβαλιώτες να εντυπωσιάζονται από την παρουσία του εκεί.

    Υπενθυμίζεται ότι κοντά στο να κλείσει στην καβαλιώτικη ομάδα είναι και ο Κομοτηναίος Γιώργος Τζατζανάς. Ο Άρης Πηγών να σημειώσουμε πάντως ότι θέλει να κάνει μία σημαντική υπέρβαση με γνωστό επιθετικό ο οποίος έχει «βαρύ» όνομα και είναι πολύ καλός σκόρερ. Ειδικότερα μόνο τα τυπικά μένουν για την επισημοποίηση της απόκτησης του Κομοτηναίο αμυντικού, Γιώργου Τζατζανά που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Ζάκυνθο. Ο γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1998, Κομοτηναίος πλάγιος αμυντικός Γιώργος Τζατζανάς πήρε την απόφαση να επιστρέφει στην Βόρεια Ελλάδα για χάρη του Άρη Πηγών και μετά από μακριά παρουσία σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Εδεσσαϊκό, Νέστο Χρυσούπολης, ΠΑΟ Κοσμίου, Πανναξιακό, Αλεξανδρούπολη FC, Δόξα Γρατινής και Ζάκυνθο (δύο θητείες) να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” των νεοφώτιστων στην Γ’ Εθνική.

     

    Comments are closed.