Bookmarks

    Σε σοβαρές «αποκαλύψεις» προχώρησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Αθλητικού Metropolis Κωστής Ραπτόπουλος σε διαδικτυακή εκπομπή στο κανάλι του «Raptopoulos TV», μιλώντας για επικείμενη άνοδο της Χρυσούπολης την ερχόμενη σεζόν.

     

    Αρχικά, στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Στην Ραπτομηχανή» είπε για την Super League 2: «Η σειρά της Λάρισας είναι τώρα. Ο Ηρακλής άμα μπουκάρει δυνατά θα κονταροχτυπηθεί και τρίτο φαβορί θα είναι ο Μακεδονικός. Από πίσω περιμένει την στραβή».

     

    Ενώ λίγα λεπτά μετά συνέχισε: «Εγώ πήγα στην Καβάλα και μου είπαν ότι ο Σαββίδης τους έδωσε τα αρ#!@α του για λεφτά. Κάτι διαιτησίες τους έδωσε ο Πουρλιοτόπουλος. Έτσι μου είπαν. Ο άλλος ο ξυλέμπορας πάει και κ@λ#τρίβεται με την Χρυσούπολη. Ο Δήμαρχος Χρυσούπολης είναι ξύπνιος. Την Χρυσούπολη θα ανεβάσουν φέτος».

     

    Μάλιστα την επόμενη μέρα επέμεινε στο ίδιο θέμα, λέγοντας στην εκπομπή της Τετάρτης 16 Ιουλίου: «Εάν κυνηγήσετε και τον Μονεβασιώτη είστε άξιοι της μοίρας σας (σ.σ. απευθυνόμενος σε φίλο του Ηρακλή). Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχει να αντιμετωπίσει μια ΕΠΟ παοκτσήδικη, άρα θα έχει θέμα με τον Πουρλιοτόπουλο και τους διαιτητές. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θέλει τον Ηρακλή. Θα πρέπει να το λύσει αυτό. Γιατί αν πάει ο Ηρακλής, η Λάρισα και χωθεί και ο Μακεδονικός από πίσω με τον Ανδρώνη θα έχει θέμα αν είναι κοντά οι ομάδες».

     

    Ενώ συνέχισε: «Και στην Καβάλα πήγε ο Καραμπετάκης προπονητής, θα προσπαθήσει κι’ αυτή. Αν και βλέπω ότι ο Σαββίδης στην Καβάλα λεφτά δεν δίνει. Τους έδωσε τους διαιτητές με τον Πουρλιοτόπουλο, αυτό έμαθα επάνω. Αυτός που του βάλανε φωτιά το αμάξι πήγε στη Χρυσούπολη να κάνει δουλειές με τον Δήμαρχο. Τον Νέστο Χρυσούπολης θα ανεβάσουν από την Γ’ Εθνική στην Β’. Αυτή είναι η πληροφορία μου».

    Comments are closed.