Bookmarks

    Archive for July 2024

    Ο Άρης Πηγών ανακοίνωσε με σχετική ανακοίνωση, τόσο την έναρξη της προετοιμασίας του όπως και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

     

    Η πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών Καβάλας είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Αυγούστου, στο γήπεδο του Άρη Πηγών ενώ ανακοινώθηκαν και οι έξι (6) φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας μέχρι την επίσημη έναρξη του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Άρη Πηγών είναι το εξής:

    24.08 Αναγέννηση Θαλασσιάς-Άρης Πηγών

    28.08 Παύλος Μελάς Κουτσού-Άρης Πηγών

    31.08 Άρης Πηγών-ΑΕ Καβάλας

    Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλα με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει τον υπεύθυνο προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκο Σουμουλίδη.

     

    Ο Νίκος έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην εκπαίδευση τερματοφυλάκων, θα αναλάβει και αυτή την σεζόν την καθοδήγηση των παιδιών της ακαδημίας μας με στόχο την ποιοτική ανάπτυξη και την προσωπική τους εξέλιξη.

     

    Αρμοδιότητες του Νίκου που αναλαμβάνει:

    1. ** Εκπαίδευση και ανάπτυξη των τερματοφυλάκων:**
      – Σχεδιασμός και εκτέλεση προπονητικών προγραμμάτων που επικεντρώνονται στην τεχνική, τα αντανακλαστικά και τη φυσική κατάσταση των τερματοφυλάκων.
    2. **Αξιολόγηση επιδόσεων:**
      – Διαρκής παρακολούθηση και αξιολόγηση των επιδόσεων των τερματοφυλάκων, παρέχοντας ανατροφοδότηση και κατευθύνσεις για τη βελτίωση.

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μέσου Μιχάλη Κούλαλη, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό.

     

    Μιχάλη Κούλαλη έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, στον Αιγινιακό, την ΑΕ Λευκίμμης και σε ομάδες της Κύπρου. Μιχάλη καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες.

     

    Νέα ημερομηνία για την κλήρωση στη Γ’ Εθνική η οποία να τονίσουμε ότι τελικά θα γίνει στις 23 Αυγούστου.

     

    Ανατροπή στην ημερομηνία για την κλήρωση στη Γ’ Εθνική προέκυψε αφού τελικά η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 23 Αυγούστου αντί τελικά για τις 21 του ίδιου μήνα που είχε προγραμματιστεί αχαϊκά για να διεξαχθεί.

    Παράλληλα, την προσεχή Πέμπτη η ΕΠΟ θα ανακοινώσει όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτές θα είναι μέχρι 72 και όχι παραπάνω.

    Θυμίζουμε ότι η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει είτε στις 15/9 είτε στις 22/9 με την δεύτερη ημερομηνία να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

    Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 2024 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των οκτώ (8) φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει τις επόμενες εβδομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει του πρωταθλήματος τη Super League 2.

     

    Συνολικά να σημειώσουμε ότι από την ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 2024 σχετικό δελτίο τύπου, ανακοινώθηκαν οκτώ (8) φιλικές αναμετρήσεις, με το πρώτο φιλικό να είναι προγραμματισμένο στις 10 Αυγούστου και τα οποία αναλυτικά, είναι τα εξής.

    10.08 ΠΑΟΚ Β’/Βόλος ΝΠΣ-Α.Ο Καβάλα

    13.08 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Α.Ο Καβάλα

    21.08 Βύρωνας Καβάλας-Α.Ο Καβάλα

    24.08 Αλεξανδρούπολη FC-Α.Ο Καβάλα

    29.08 Α.Ο Καβάλα-Μακεδονικός

    31.08 Νέστος Χρυσούπολης-Α.Ο Καβάλα