Bookmarks

    Archive for 30 June 2024

    Πρόσκληση για να ανέβει στην Γ’ Εθνική φέρεται να έλαβε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πέρα από τον ΠΟ Μουδανιών και ο Άρης Πηγών, που ήταν ο 4ος των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική από τον 1ο όμιλο.

     

    Συμφώνα με πληροφορίες ο Άρης Πηγών καλείται να καλύψει το κενό που δημιουργεί η αποχώρηση της Νίκης Ευκαρπίας, που οριστικά φαίνεται να έχει επιλέξει την οικειοθελή πτώση της στο τοπικο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

    Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα  η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας,  στην οποία αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Παρά τις προσπάθειες δημιουργίας ενός δυναμικού σχήματος με προοπτική για την παρουσία της ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού Μπάσκετ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Επειδή είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να πραγματοποιείς τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα, όπως επίσης δεν έχει νόημα,η παρουσία τριών ομάδων της πόλης στην ίδια κατηγορία. Για την ομάδα μας κλείνει ένας μεγάλος κύκλος συνεχούς παρουσίας στις μεγάλες κατηγορίες και περνάει σε μία χρονιά ριζικής ανασυγκρότησης και ανασύστασης».

    Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, βγήκαν και οι αποφάσεις για τις ενστάσεις οι οποίες βεβαίως είναι εφέσιμες.

     

    Την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ πήραν: 1. ΑΕ Ευόσμου, 2. Αλεξανδρούπολη, 3. Ηρακλής Αμμουδιάς, 4. Απόλλων Κρ Βρύσης, 5. Αλεξάνδρεια, 6. Κιλκισιακός, 7. Πανιγρινιακός, 8. Αμβρακικός Βόνιτσας, 9. Ολυμπιακός Βόλου, 10. Παναρκαδικός, 11. Μιλτιάδης Μεσσηνίας, 12. Πανγυθεατικός Λακωνίας, 13. Αμαρυνθιακός Εύβοιας, 14. Απόλλων Ευπαλίου Φθιώτιδας, 15. Λουτράκι Κορινθίας, 16. Νέα Ιωνία, 17. Μανδραϊκός Δυτικής Αττικής, 18. ΑΟ Τυμπακίου Ηρακλείου, 19. ΑΟ Κερατέας Ανατολικής Αττικής, 20. Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής. 21. Αιγέας Πλωμαρίου, 22. Ανθούπολη, 23. Μαλεσίνα, 24. Αρης Φιλιατών

    Η Σοφία Ιωσηφίδου είναι μία από τις πρωταγωνίστριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που έγινε στον Βόλο καθώς έκανε νέο, μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 100μ με εμπόδια και έδειξε πανέτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

     

    Μία εξαιρετική κούρσα έκανε η Σοφία Ιωσηφίδου στα 100μ με εμπόδια, που της χάρισε τη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τη συναθλήτριά της Ελισάβετ Πεσιρίδου (13.10).

    Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει δείξει φέτος τον καλύτερό της εαυτό, βελτιώνοντας για τρίτη φορά το ατομικό της ρεκόρ μέσα στη φετινή σεζόν καθώς στον Βόλο τερμάτισε σε χρόνο 13.18 για να «διαλύσει» το 13.42 που είχε κάνει που είχε κάνει τον Μάιο στο μίτινγκ Βενιζέλεια.