Bookmarks

    Archive for 27 June 2024

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Στέλιος Κατρακυλάκης είναι ο νέος προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην επιστροφή της ομάδας στην Α` κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Τα τελευταία 4 χρόνια ο Στέλιος Κατρακυλάκης ήταν προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης και η σχετική ανακοίνωση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, αναφέρει τα εξής:

    -«Στέλιος Κατρακυλάκης 10 χρόνια μετά! Επιστρέφει έπειτα από τη σεζόν 2014-15. Ο Στέλιος έχει πλούσια εμπειρία από όλες τις εθνικές κατηγορίες κυρίως με τον ΑΟΚ και την Skoda Ξάνθη και πρόσφατα ήταν προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης κατακτώντας τον τίτλου τού πρωταθλητή Α’ κατηγορίας τη σεζόν 2022-23.

    Με ανακοίνωση της η οποία αναρτήθηκε η διοίκησης της Δόξας Αμυγδαλεώνα τονίζει ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Αυτό έγινε γνωστό και στην σχετική ανακοίνωση η διοίκησης της Δόξας Αμυγδαλεώνα αναφέρει τα εξής:

    -«Η ομάδα μας μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας καθώς έχει ήδη ξεκινήσει και τον σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα σεζόν.

    Στόχος μας ήταν και είναι να δίνουμε χώρο και χρόνο κυρίως σε νέα παιδιά αλλα και σε πιο έμπειρους που θέλουν να αθλούνται οργανωμενα μέσα σε πλαίσια και κανόνες που θέτουμε εμείς και όχι η “αγορά”.

    Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα, ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των γηπέδων στο Δ.Α.Κ. “Αλεξάνδρα Δήμογλου” που εκτελούνται από τα συνεργεία της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας “Α. Φραγγίδης – Δ. Κουτσός Ο.Ε.”.

     

    Το τελευταίο στάδιο των εν λόγω εργασιών περιλαμβάνει την κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο του γηπέδου και την τοποθέτηση καρεκλών στις παρακείμενες κερκίδες.

     

    Οι επεμβάσεις που περιλαμβάνει το έργο είναι συνολικά οι εξής:

    -Γενική εκσκαφή σε βάθος 20εκ. του γηπέδου ποδοσφαίρου με απομάκρυνση της υφιστάμενης υπόβασης

    Σε εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός των περισσότερων ομάδων και ήδη ο 1ος  όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ουσιαστικά έχει σχηματιστεί με τον Άρη Πηγών Καβάλας να έχει πολλές ελπίδες ανόδου. 

     

    Αναλυτικά ο 1ος  όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει σχηματιστεί ως εξής: 1. Ορέστης Ορεστιάδας, 2. Αλεξανδρούπολη, 3. Αρης Αβάτου, 4. Πανθρακικός, 5. Νέστος Χρυσούπολης, 6. Απόλλων Παραλιμνίου, 7. Ηρακλής Αμμουδιάς, 8. ΑΟ Χανιώτης, 9. ΠΑΟΚ Κρηστώνης, 10. Θερμαϊκός Θέρμης, 11. Ποσειδώνας Μηχανιώνας, 12. Απόλλων Καλαμαριάς, 13. ΑΕ Ευόσμου, 14. Απόλλων Κρ. Βρύσης, 15. Κιλκισιακός, 16. Αλεξάνδρεια. 17. ΠΟ Μουδανιών, 18 Άρης Πηγών (αναμένεται να ανεβεί ως επιλαχών).