Bookmarks

    Archive for 26 June 2024

    Σημαντική ενίσχυση έχουμε για τον Ορφέα Ελευθερούπολης που ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Φώτη Δουμάνη και του Γιώργου Ζούλη. Να τονίσουμε ότι ο Φώτης   Δουμάνης επιστρέφει στην ομάδα της Ελευθερούπολης με την οποία αναδείχθηκε ενώ και οι δύο παίκτες αγωνίζονταν τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα του Άρη Πηγών.

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 το 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου – Β’ Αγώνας που διεξήχθη στο αναρριχητικό πεδίο Ρέμβης στην Ν. Ηρακλείτσα, από τον ΕΟΣ Καβάλας 1933, την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης και τον Δήμο Παγγαίου!

     

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι ο ΕΟΣ Καβάλας 1933 με σχετική ανακοίνωση του, ευχαριστεί τους αθλητές που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος για να συμμετέχουν στον αγώνα, για την ευγενή τους άμιλλα και το όμορφο κλίμα που υπήρχε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τονίζει ότι «μας τίμησαν με την συμμετοχής τους ο ΕΟΣ Κομοτηνής, ο ΕΟΣ Κοζάνης, ο ΕΟΣ Κορίνθου, ο Πεζοπορικός Όμιλος Αθηνών, ο ΕΠΟΣ Φυλής, ο ΕΟΣ Τρίπολης, ο ΕΟΣ Ιωαννίνων, ο ΕΟΣ Έδεσσας και ο ΕΟΣ Σπάτων. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με εννέα αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν το βάθρο σε πολλές κατηγορίες».

    Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής διεξήχθη η ετήσια γιορτή της γυμναστικής του συλλόγου της Γυμναστικής Αθλητικής Ακαδημίας Παγγαίου

    Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν, ευχαριστήθηκαν και παρουσίασαν στον κόσμο που γέμισε για ακόμα μια φορά το κλειστό, ένα δείγμα της δουλειάς που έκαναν όλη τη χρονιά και καταχειροκροτηθηκαν από στους γονείς τους συγγενείς και τους φίλους τους.

    Στην γιορτή μας παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού και απασχόλησης κύριος Στέλιος Ιγνατιάδης ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κοκκινοχώματος κύριος Βεβεκλης Ευάγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Χριστοδουλίδης Γιώργος.

    Tην υποχρεωτική παρουσία δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα κάθε ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποφάσισε η ΕΠΟ.

     

    Στη νυν προκήρυξη αναφέρεται ότι είναι υποχρεωτική η αναφορά αυτής της ηλικιακής κατηγορίας στο φύλλο αγώνα και όχι υποχρεωτικά στην ενδεκάδα.

     

    Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής: «Τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνος πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών, οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003 αντίστοιχα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022 – 2023 και 2023 – 2024. Η μη τήρηση της παρούσας πρόβλεψης συνιστά αντικανονική συμμετοχή και χορηγεί το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως και τιμωρίας της ομάδας με τις ποινές του άρθρου 23 του ΚΑΠ».