Bookmarks

    Archive for 25 June 2024

    Ο ΝΟΘΑΚ σε συνεργασία με τον Nautathletic Club of Alexandroupolis ανακοινώνει την διοργάνωση του διεθνή αγώνα ιστιοπλοΐας με την επωνυμία “Friendship Regatta 2024”.

     

    Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διέπεται από τους κανόνες όπως αυτοί αναφέρονται στους Διεθνείς Κανονισμούς Ιστιοδρομιών της World Sailing 2021-2024 (R.R.S)

    Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από 27/6 έως 02/7 και θα λάβει χώρα στην θαλάσσια περιοχή του Θρακικού πελάγους και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

    Πρόκειται να συμμετάσχουν 30 σκάφη από χώρες τις Ευρώπης.

    Έχουν προγραμματιστεί 2 ιστιοδρομίες Ανοικτής Θάλασσας και τέσσερις 4 παράκτιες ιστιοδρομίες.

    Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ανακοινώνει τη διοργάνωση του Sports CAMP που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Bati Multiplex από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου.

     

    Το προπονητικό αυτό καμπ απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και άνω. Κατά τη διάρκεια του καμπ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να κολυμπήσουν και να διασκεδάσουν σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

    Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν διάφορα αθλήματα, προπονήσεις, κολύμβηση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που προάγουν την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.