Bookmarks

    Archive for 21 June 2024

    Ο Διονύσης Μουυτάκης είναι ο νέος προπονητής του Άρη Πηγών αφού ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας και ήδη ξεκίνησε ο νέος σχεδιασμός για την ομάδα του Νέστου.

     

    Η σχετική ανακοίνωση του Άρη Πηγών τονίζει:-«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΟΥΤΑΚΗ.

    Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη Πηγών του ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα μας».

    Ο Διονύσης Μουτάκης τη σεζόν που πέρασε εργάστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και η ομάδα ανέβηκε από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία. Φαίνεται ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

    Ο Μπάμπης  Χρυσοστομίδης είναι ο νέος προπονητής του ΜΑ Ορφανίου αφού ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

     

    Επιστρέφει σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο και η σχετική ανακοίνωση του ΜΑ Ορφανίου αναφέρει: “Επέστρεψε Σπίτι του! Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μας έχουμε αναφερθεί στην μεγάλη πορεία του μέσα στο ποδόσφαιρο και στις ένδοξες μέρες του, στο ξεκίνημα του, τότε σαν παίχτης του ΜΕΓΑ .

    Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, έχει γραφτεί ανεξίτηλα πως με αυτόν στο τιμόνι ο ΜΕΓΑΣ κατάφερε αυτό που πολύ λίγες έχουν. Την άνοδο δηλαδή από την Β’ στην Α’ και από την Α’ στη Γ’ Εθνική εν συνεχεία , συν μία πολύ καλή παρουσία την πρώτη χρονιά στα Εθνικά σαλόνια.